Slik Seal en Betong Porch


Den porøse natur betong tillater væske for å forårsake permanent misfarging på veranda overflater som vann siver inn og sprekker nyere strømmet konkrete verandaer. Påføre fugemasse skaper en beskyttende barriere, holde konkrete flekk- og sprekk-fri. Riktig anvendelse er viktig for å sikre at tetningsmassen omfatter jevnt på hele overflaten av betongen veranda. Hver tynn eller savnet seksjon - uansett hvor små - vil føre til skade.

Bruksanvisning


•  Fjern rusk fra overflaten av betong veranda ved å feie den grundig med en kost. Sikre betongen er fri for alt rusk før du fortsetter.

•  Hell vannbasert betong renere i en hånd sprøyta. Slutt å helle når renere nivå nådd "Full" linje markert på utsiden av sprøyta container. Pump håndtaket for å trykk sprøyta. Fukt betong veranda med vann fra en hageslange. Spray betong renere på våt betong. Skrubb området med en stiv børste. Vask renere fra betong. Hell den rester renere tilbake i beholderen. Tillate betongen å tørke i 24 til 48 timer.

•  Fyll hånd sprøyta med betong sealer. Spray sealer rundt kantene av betong veranda. Spre sealer rundt kantene av betong med en pensel.

•  Spray sealer på den gjenværende delen av betong veranda. Spre våt sealer over veranda gulvet ved å rulle en malingsrulle over gulvet i lange, jevne tak. La sealer tørke i to til fire timer. Påfør et andre påføring av sealer til gulvet, hvis det er nødvendig. La veranda gulvet tørke i 24 timer.

Tips og advarsler


  • Ventilere et lukket betong veranda med en vifte for å spre røyk når du søker en konkret sealer.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler