Typene liten innendørs Cactus


Mens innendørs planter legge naturlige farge og skjønnhet til en leilighet eller hjemme, de fleste planter krever daglig oppmerksomhet og omsorg til å blomstre. For de som ikke kan kjede seg til en jevnlig vanning, gjødsling og solte tidsplan, planter som kaktus gi et lite vedlikehold alternativ. Lite innendørs kaktus kommer i flere vanlige varianter.

Leve Rock Cactus


Også kjent som Seven Stars kaktus, passer denne lavtvoksende utvalg godt i en gryte, vokser sakte og som de fleste kaktuser, krever lite vann. Dette kaktus vokser opp til ca 4 inches høy i sandholdig jord og består av en rekke spisse fliker som omgir kjernen av anlegget i en lotus mønster. Dette kaktus er utsatt for rot råtne hvis over-vannet, og bør repotted hvert fjerde år.

Rat Tail Cactus


The Rat Tail kaktus er en ukonvensjonell utseende variasjon med lange tentakler av tøff kjøtt hengende over kanten av planter og rosa blomster som skyter ut nær bunnen av hver tendril. Den kan vokse opp til 20 inches i høyde og bør repotted hvert tredje år. Det er delvis skygge-tolerant, men viser lysere blomstrer med fullt solen.

Sand Dollar Cactus


Den Astrophytum Asterias, eller Sand Dollar kaktus, er opprinnelig fra Mexico og fremstår som en kjøttfull grønn pære som blomstrer en skinnende hvit og gul blomst som minner om en aster. Dette kaktus er liten, vokser opp til 4 inches høy, og krever full sol, leirjord eller sandholdig leirjord og sjelden vanning for å trives.

Biskopens Cap Cactus


Biskopens cap kaktus heter så fordi det vises i form av en romersk-katolske eller anglikanske bispelokket, med fem kjøttfulle lapper og ingen pigger. Dette kaktus kan vokse opp til 7 inches høy i full sol, men er semi-skygge-tolerant. Biskopens cap er også en langsom dyrker og bør repotted en gang hvert fjerde år.

Old Man Cactus


Gammel mann kaktus (Cephalocereus senilis) kan vokse til ca 20 inches lang og er kjent for sin karakteristiske hvite hår-lignende dekker. Dette kaktus, som oppsto i Mexico, og krever full sol og repotting hvert tredje år. Det er utsatt for brann sykdom på planter og noen andre bakterielle sykdommer.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler