Hvordan å rense en elektrisk veggovn


Hvordan å rense en elektrisk veggovn

Panelovner med deksler louvered metall er vanlig i deler av landet hvor vintrene er vanligvis milde. Rengjøring av enheten innebærer å fjerne dekselet og den kontrolleres for smuss og støv. Børsting med en myk børste vil fjerne støv bygget opp i løpet av den siste sesongen av bruk. Mildt såpevann er alt som trengs for å rengjøre dekselet og viftebladene. Bad enheter kan kreve ekstra rengjøring fordi høy luftfuktighet fører til støv å klynge seg til overflater. Med noen få husholdning verktøy, vil veggovn være frisk og ren på et blunk.

Bruksanvisning


•  Slå av elektrisk veggovn. Deaktiverer innstillingen til "Off" posisjon.

•  Ta av frontdekselet fra elektrisk veggovn. Vri knottene for å løsne eller bruke en skrutrekker til å fjerne noen skruer. Plasser skruene til side slik at du ikke mister dem.

•  Inspiser innsiden enhet for støv og skitt. Lett børste viftehuset for spindelvev eller støv. Børst å fjerne stablet støv, døde insekter og tørket øgle skrotter. Pensle på feiebrett og kast rusk i en søppelbøtte. Tørk av sålen med en fuktig klut for å fjerne eventuelle gjenværende partikler.

•  Klargjør en bøtte med fortynnet oppvaskmiddel. Fukt klut og vri den ut. Tørk viftebladene på begge sider for å fjerne bygget opp støv. Arbeid hendene bak bladene for å fjerne skitt på baksiden. Skyll kluten i bøtten og vri den ut når for mye skitt samler seg på duken. Fortsett å tørke bladene før de er fri for støv og skitt. Bruk en ren, tørr klut for den endelige tørke for å unngå vann streker på viften. Kaste ut såpevann og skyll bøtte med rent vann.

•  Forbered en frisk bøtte med fortynnet såpevann. Våt og vri ut en klut. Tørk forsiden og innsiden av luftemetalldekselet for å fjerne løst støv og skitt. Tørk hvert spor av lamellene fra toppen til bunnen. Skyll kluten og vri den ut når det blir for tørt. Tørk begge sider av dekselet med en tørr klut for å unngå striper.

•  Sett på dekselet. Plasser dekselet på plass og stram knotter eller erstatte skruer med skrutrekkeren. Enheten skal være klar for en ny sesong av bruk.

Tips og advarsler


  • For vanskelig å fjerne skitt på metall spjeldene, bruke såpevann og en gammel tannbørste.
  • Deksler for små enheter kan være neddykket i en bøtte for vask.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler