Mine Coreopsis Tidlige soloppganger Vil ikke Bloom


Coreopsis "Early Spring" vokser i US Department hvis Agriculture anlegget hardførhet soner 4 til 9. Planter som har riktig omsorg blomst fra tidlig sommer gjennom høsten før den første frosten. Plantene vokse til 18 inches høy og gi deg massevis av blomster hvis vekstforhold som trengs er oppfylt.

Plassering og Vann


Planter trenger full sol i løpet av dagen for å overstrømmende blomstre med lyse gul-gull blomster. Den ideelle plasseringen er en østlig eksponering med delvis ettermiddagssol eller full ettermiddagssol. Tidlige Sunrise planter er tolerante overfor tørke betingelser, men i tørkeperioder gi anlegget minst en tomme av vann for å oppmuntre sunn vokse og blomstrer en forhindre knopper tørker ut.

Jord og gjødsel


Tidlig Sunrise planter trenger jord med god drenering. Gjødsel er akseptabelt for slike anlegg, men hvis anlegget er over befruktet, planten vokser frodig grønt bladverk, men noen blooms hvis noen i det hele tatt. I stedet for gjødsel, bruk en liten skur av beinmel i våren og fisk emulsjon månedlig i vekstsesongen.

Deadheading


Disse plantene krever ikke deadheading å holde blomstringen, men hvis du har problemer med anlegget ikke blomstrer, knip av døde blomster for å oppmuntre nye knopper og blomstring.

Plant divisjon


Planter fortsette å vokse år etter år, men hvert tredje år, dele anlegget slik at hver nye anlegget har nok energi til å vokse og blomstre mer hvert år. Splitte røttene og anlegget gir deg flere planter, og forbedrer blomst fordi energien som brukes av anlegget før er rettet mot et mindre anlegg, som forbedrer blomst.

Pest


Bladlus vil trenge gjennom blomsterknopper og suge ut kjøttsaften. Dette fører til at knoppene tørke ut og slippe forlater anlegget med få eller ingen blomster. Inspisere anlegg for bladlus og behandle med et insektmiddel spray for å fjerne skadedyr og maurene at gården bladlus hvis du har en tunge angrep. For noen bladlus, bruke hageslangen for å vaske bort feilene.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler