Glass Block Mørtel Lekkasjer


Glass Block Mørtel Lekkasjer

Glassblokker kan komme separat eller i en ferdigmontert panelet, noe som bidrar til å fremskynde installasjon av en glassblokk vindu. Du må søke mørtel mellom glassblokker, med mindre du bruker forhåndsmonterte paneler, for å holde blokkene sammen og bidra til å holde fuktighet ute som kommer i kontakt med utsiden av huset ditt.

Fordeler


Hvis riktig installert, glass blokker tilby en mer vanntett måte å gi lys i noen områder av huset ditt som er utsatt for en høy mengde av fuktighet eller nedbør. Glass blokker tillate lys å passere gjennom, men gir en tykk barriere mot vannet. Likevel kan mørtelen mellom blokkene være en kilde til svakhet, slik at vann lekker inn i huset ditt selv om glass blokker selv ikke er skadet.

Mørtel Type


Den slags mørtel du bruker mellom glassblokker påvirker hvor motstandsdyktig for fukt vinduet eller veggen vil bli. Regelmessig mørtel, eller den typen du vil bruke for murstein, ikke fuktighet ute i samme grad som mørtel laget av Portland sement og sand, ifølge Oppussing ekspert Tim Carter.

Mørtel Application


Ved påføring av mørtel til blokkene, er nøkkelen til å sikre maksimal dekning og for å beskytte mot hull eller luftlommer i mørtelen. Pack mørtel i sømmene mellom glassblokker ved hjelp av noen "verktøy" som vil gjøre jobben, fra pinner til dine egne hender (beskyttet av gummihansker). Komme mørtel på overflaten av blokkene er ikke et problem fordi du kan tørke den av med en våt svamp før det helt tørker. Når du er ferdig med å stable blokkene, gjelder ikke mørtel til toppen. I stedet lukke gapet over blokkene med silikon caulk. Mørtel kan legge for mye press på blokkene, som fører til sprekker og lekkasjer nedover veien.

Videre Tetting


Etter glasset blocka € ™ s mørtel er fullstendig herdet, noe som kan ta opptil fem timer, silikon caulk brukes på sømmene vil gi en annen tetning mot vanninntrengning, i tilfelle mørtelen har sprekker eller hull. Caulk bør brukes på skjøtene mellom blokkene og mellom blokkene og eventuelle materialer blokkene berører. Det må herde i minst 24 timer i tørt og varmt vær, og enda lenger i kjølig og fuktig vær, før du berøre glass blokker eller caulk. Kontakte caulk før det herder helt kan forstyrre sin tetning med glass, ødelegge sine vanntette kvaliteter.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler