Hvordan du rengjør Rubber Seal Rundt dusj dører


Hvordan du rengjør Rubber Seal Rundt dusj dører

Rengjøring av gummipakning rundt dusjen døren er en kjedelig jobb ingen liker å gjøre. Såpe avskum, mold og mugg, og hardt vann flekker gi oss frysninger hver vi åpner døren. Noen av disse problemene er vanskelig å fjerne og vil ta mer enn ett renere å rense dem. Det finnes massevis av bad rengjøringsmidler på markedet i dag, slik at du kan bruke ett eller to av disse eller en hjemmelaget renere fra ingrediensene du har rundt i huset.

Bruksanvisning


Rengjør Rubber Seal Rundt dusj dører


•  Bland 1 kopp blekemiddel med en gallon av varmt vann i en bøtte eller bruke en kommersiell renere. Sett gummihansker på før du begynner rengjøring med disse type rengjøringsmidler.

•  Dypp tannbørsten i bøtte og skrubb segl. Flytt forseglingen rundt for å sikre at du får rundt alle kanter; bare være forsiktig med å trekke den ut av holderen eller bryte den.

•  Skyll med dusjen håndtere eller bruke en svamp til å få alle av sot og blekemiddel av forseglingen.

•  Hvis forseglingen er ikke helt rent, lage en pasta av natron og vann. Det bør være konsistensen av tannkrem. Dypp tannbørsten i pastaen og skrubb segl igjen. Skyll.

•  Bland en kopp hvit eddik med en kopp vann og skyll av forseglingen ved å dyppe en svamp i eddik løsningen og tørke forseglingen. Dette vil gå av alle leftover rester og fjerne eventuell lukt fra tetningen.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler