Hvordan overvåke Kulde


Kjølemiddel er farlig når det lekkasjer. Det burde gå gjennom kjølesystemet igjen og om igjen, siden det er inneholdt i et lukket system. Kjølemediet absorberer varme fra systemet og deretter fjerner den gjennom en serie av spoler og slanger. Overvåking din kjøle bidrar til å sikre at kjølesystemet fungerer ordentlig og krever ikke vedlikehold.

Bruksanvisning


•  Inspiser kjøleenhet og dens slanger jevnlig for å se etter tegn på lekkasje. Hvis en slange er sprukket eller slitt, er det i fare for å slippe kuldemedium. Likeledes, en løs kontakten kan ikke være riktig forseglet, og gass kan unnslippe. Hvis du ser fukt på slangene eller vitne rømmer gass, må systemet reparasjon.

•  Lytt etter lyden av gasslekkasje. Lekkasjer er ofte ledsaget av en lav vislelyd.

•  Installer en kjøle monitor. Følg instruksjonene for din monitor fordi det varierer avhengig av hvilken type du bruker. De fleste modeller har en pumpe og en sensor som registrerer flere kjølemediet typer. De utløser en alarm når kjølemiddel eller karbonmonoksid er oppdaget i luften. For best resultat, plassere skjermen nær slanger og koblinger der lekkasjer er mer sannsynlig, men også velge et sted hvor skjermen er lett å se. Hvis skjermen kommer med en egen skjerm, plasserer du displayet like utenfor rommet der kjøle ligger. Sjekk for mulige lekkasjer før du går inn i rommet.

Tips og advarsler


  • En lekker kjølemedium innebærer ofte karbonmonoksid, og overdreven innånding av gassen er dødelig. Fortsette med forsiktighet og konsultere en profesjonell hvis en lekkasje oppstår.
  • Unngå å plassere en kjøle monitor på et rør eller en annen gjenstand som vibrerer; risting kaster av skjermens ytelse.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler