Hvordan Grow Grass i Pebbles


Hvordan Grow Grass i Pebbles

Dyrke gress, men vanligvis oppnås kun ved hjelp av jord, kan dyrkes med småstein for et dekorativt og nyttig touch. Selv om grasrota vil følge småstein, er en liten mengde jord som kreves for å gi gresset med essensielle næringsstoffer. Småstein som brukes i container hage hjelp minske vedlikehold som drenering levert av småstein hjelper vedlikeholde fuktighetsnivået for røtter. Klare glassbeholdere eller skuffer skaper en særegen dekorere utseende med småstein lagene synlige under gresset. Kjøp småstein eller finne dem utendørs en kostnadseffektiv tilnærming til innendørs hagearbeid.

Bruksanvisning


•  Fyll ut i bunnen av en klar beholder med en to-tommers lag av småstein. Flate ut småstein som bruker hendene og inspisere beholderen ved å se gjennom alle sidene for å sikre småstein er jevnt fordelt.

•  Legg en-til to-tommers lag av flerbruks jord på toppen av småstein. Trykk ned i jorda for å få en jevn og plan overflate.

•  Place gress frø direkte på toppen av jord og trykk frøene litt ned for å dekke. Dryss ekstra jord på toppen, noe som sikrer alle frø er under jord. Tåke toppen av plantet frø med vann til metning.

•  Forsiktig plassere ytterligere småstein på toppen av jordlaget for å skjule jordlaget.

•  Plasser i en solrik beliggenhet og fortsetter vanning - med en spray mister eller vannkanne - en gang hver to til tre dager for å holde jorda og plantet frøene fuktig. Fortsett å vanne gresset hver dagene og holde det trimmet hjelp av et par av husholdningenes saks eller hagesaks.

Tips og advarsler


  • Se under pebble laget av beholderen for å måle hvor mye vann som trengs når vanning gresset. Rullesteins laget fungerer som en fuktkontroll system, slik at vann å trenge gjennom røtter fra bunnen opp for å holde gresset grundig vannes.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler