Hvordan lage din egen skurepulverSkurepulver brukes på mange overflater gjennom et hjem å skrubbe bort fett, smuss og skitt. Skurepulver brukes på kjøkken, bad på gryter og panner, i garasjer, etc. Mange butikken kjøpte skurepulver har en distinkt kjemisk lukt. Jeg liker ikke å bruke en husholdning renere med en barsk kjemisk lukt rundt meg eller min familie. Jeg liker også å vite nøyaktig hvilke ingredienser jeg bruker til å rense elementene familien min er som kommer i kontakt med. Skurepulver er også dyrt. Hvis jeg kan spare penger og ren like effektivt, vil jeg alltid velge å spare penger på mine rengjøringsprodukter. Det eneste jeg gi opp er å bruke ekstra penger! Skurepulver er et perfekt eksempel på å være i stand til å lage et felles produkt selv til en brøkdel av prisen.

Bruksanvisning


•  I en ren, glass, lokk krukke legge 1/2 av en kopp natron, 1/2 av en kopp Borax og 1/2 av en kopp salt. Velg en krukke som vil forlate rommet etter at alle ingrediensene har blitt lagt for å gi plass for miksing.

•  Sett lokket tett på glasset og rist glasset kraftig til grundig blande alle ingrediensene. Sørg for å tydelig merke krukke med alle ingrediensene.

•  Strø skurepulver på bunnen av panner og alle andre flater du normalt vil bruke skurepulver.

•  Dypp en svamp eller klut i rent vann for å skrubbe av fett, smuss, skitt og flekker fra overflater.

•  Oppbevares tørt område med lokket på plass. Hold utilgjengelig for barn og kjæledyr.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler