Slik installerer Prefab Fence Panels


Slik installerer Prefab Fence Panels

Personvern fekting gir sikkerhet, inneholder dyr og gjør en utmerket bakteppe for planter og andre landskap funksjoner. Prefab gjerdeseksjoner kan gi deg utseendet du ønsker med en brøkdel av arbeidet i tradisjonell gjerde konstruksjon. Skikkelig innlegg installasjon er nøkkelen til vellykket gjerde bygningen. Når innleggene er på plass installere prefab gjerdet paneler er en enkel prosedyre. Prefab gjerdet paneler og tre eller metall innlegg er tilgjengelig på trelast meter og Oppussing sentre.

Bruksanvisning


Installere innlegg


•  Drive tre påler i bakken uansett hvor du ønsker å plassere et hjørne innlegget. Kjør Mason hyssing, tilgjengelig fra hardware og Oppussing butikker, mellom innsats og feste godt.

•  Mål fra det første hjørnet sammen din frimurer linje en avstand som tilsvarer bredden på gjerdet paneler. Markere stedet med et stykke tape rundt frimurer linje. Markere strengen i intervaller lik bredden på gjerdet paneler. Dette er innlegget ditt posisjoner.

•  Dig stolpehull lik en tredjedel av innlegget ditt høyde over bakken. For en seks fot innlegg, satt en 8-fots post i en to-fots hull. Gjør hvert hull 10 til 12 inches tvers, sette skitt til side for ryggen fyll.

•  Skjær innleggene dine til riktig høyde for dine gjerde paneler med en sirkelsag. Vanligvis blir innlegg kutte en tomme høyere enn toppen av øverste løper på gjerdet panel, pluss dybden av innlegget hullet.

•  Still ett innlegg i hvert hull. Fyll hvert hull med 1/2 av en 80-kilos sekk med betong. Tilsett vann i hullet med en hageslange og bland ved hjelp av en tre stake.

•  Sjekk innlegg med et nivå. Sørg for å sjekke for nivå foran til bak og side til side. Foreta justeringer etter behov. Pakk skitt inn den resterende delen av stolpehull og pakk tett for å holde innlegg oppreist.

•  Posisjons paneler på plass mot innlegg som starter på et hjørne. Paneler skal kjøre fra sentrum til sentrum av innleggene med ett panel stangar opp til den neste. Fest hvert panel som du går. Små justeringer i innlegg stilling kan gjøres for å stille opp panelene perfekt.

•  Still et stykke av 1-by-4 trelast under nedre kant av panelet til plass det litt opp fra bakken for å hindre fukttransporterende opp i panelet.

•  Fest tre og kompositt trepanel med behandlet dekk skruer gjennom gjerdet panel i innlegget. Bruk minst to skruer i hver løper. Kjør dem i å bruke en drill eller innvirkning driver.

•  Fest vinyl, aluminium eller PVC gjerdet ved hjelp av medfølgende braketter. Vanligvis blir disse gjerdene hengt på metall innlegg bruker "U" braketter som festes rundt innlegget og bolten inn i panelet på hver side. Konsultere produsentens instruksjoner for spesifikke detaljer.

•  Juster paneler for installasjon i bratte skråninger ved å løsne spiker eller skruer i de spissede å la panelet til "rack" diagonalt. Fest løperne til stillingen på oppsiden av platen og la vekten av panelet trekker den nederste kant ned, parallelt med skråningen. Fest nedoverbakke siden. Når panelet er festet, skru til festene.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler