Hvordan erstatte Andersen Casement Windows


Andersen Casement vinduer er tilgjengelig i både tre og vinyl, og kan være tilpasset størrelse for å passe enhver åpning. Casement vinduer er forskjellig fra de mer konvensjonelle skyve og dobbel-hang vinduer. De skru åpent ved å slå et håndtak på bunnen av vinduet. Andersen sidehengslede vinduer er utstyrt med et insekt skjerm og Low-E glass. Installere en Andersen Casement vinduet er ikke annerledes enn å installere noen annen type casement vinduet. Huseiere kan fullføre dette prosjektet i en ettermiddag.

Bruksanvisning


•  Lirk av trim ligger på både interiør og eksteriør av det gamle vinduet med en lirke bar. Skjær langs sidene av rammen mellom vinduet og karmen med en frem- og tilbakegående så å bryte vinduet løs fra skruene. Skjær karmen langs bunnen rammen av vinduet direkte i to og skyve vinduet ut av åpningen for å fjerne det.

•  Rengjør området der den gamle vinduet var å fjerne skitt og rusk og måle åpningen for å fastslå den eksakte størrelse vindu du trenger å installere. Måle både lengden og bredden på åpningen tre ganger, og registrere den minste målingen. Still et nivå langs sidene og base for å sørge for at alt er i lodd og firkantet.

•  Påfør blinkende tape langs karmen. Rulle den ut over bunnen av karmen, og noen få inches opp hver side og spikre hjørnene langs utsiden av åpningen på plass. Kjøre en 1/4-tommers perle av silikon langs utsiden av begge sider av åpningen og langs toppen. Plasser silikon i en caulk pistol og trykk ned på caulk pistol inntil tetningsmasse begynner å komme ut.

•  Senter vinduet i åpningen, og trykk den på plass fra utsiden. Trykk ned på sidene og toppen av spikring flensen slik at det kan forholde seg til silikon. Sett en spiker i hvert hjørne av spikring flensen å holde vinduet på plass. Legge shims til sidene av vinduet å flate det ut.

•  Sett et nivå ned igjen for å sørge for at det er i lodd og firkantet. Sett negler med en hammer inn i alle åpninger på spikring flensen for å feste den til veggen. Påfør blinkende rundt sidene av vinduet med silikon. Skjær de overflødige shims av med et verktøy kniv. Legg fugemasse til alle kanter for å sikre at alt er trygt.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler