Slik fjerner du flekker fra vegger


Vegger kan bli farget fra røyking, fra barnas klissete fingre eller fargestifter og de klebrige merker igjen fra tape. De typer flekker er uendelige, men det er mange triks for å fjerne dem. Ommaling er alltid et alternativ, men hvis du ikke ønsker den ekstra arbeid og utgifter, prøv disse enkle, men effektive måter å fjerne flekker fra vegger.

Bruksanvisning


•  Rene vegger som er snusket eller gulnet fra røyking med TSP eller trinatriumfosfat. Kjøpe dette trygt vannløselig salt på de fleste jernvareforretninger. Bruk hansker for å hindre hendene fra tørking og hvis den sterke salte lukten plager deg, ta på vernebriller også. Bland dette med vann i henhold til pakken, og det skulle ta av eventuelle filmy rest med letthet.

•  Bruk babypudder for å fjerne fettflekker. Hell litt pulver på en ren, myk klut og gni over fettete flekker. La det stå et par minutter og tørk den på nytt med en ren klut. Gjenta dette så ofte som nødvendig inntil alle fett merkene er borte.

•  Prøv hårspray for blekk merker. Bare spray mark og bruke en ren myk klut for å utslette den.

•  Fjern magi markør merkene med isopropanol. Fukt en bomullsdott eller bomullsdott med alkohol. Tørk flekkene forsiktig og bør markøren komme rett av.

•  Rengjør tape markerer av veggen med en hårføner. Sett det på lav hjerte og varme opp gooey rotet. Forsiktig skrape den med en kniv. Bare forsiktig skrape overflaten av veggen, være svært forsiktig med å huljern malingen. Du kan prøve å varme opp limet litt og deretter bruke en annen stykke tape for å trekke den klebrige ting av, også.

Tips og advarsler


  • Bruk en mild hånd med alle disse forslagene, slik at du ikke ødelegge overflaten av veggen.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler