Dekorative Pepper Planter


Dekorative Pepper Planter

Dekorative pepper planter legge farge til ditt hjem i løpet av høsten og vinteren når de når sitt fulle farger. Disse dekorative paprika er spiselige og har varmen av vanlige paprika, selv om de ofte mangler noen av smaken. Mange mennesker liker å bruke disse plantene som en del av sin ferie innredning, spesielt modne røde dekorative paprika. Andre farger som er tilgjengelige er gul, oransje og gull. De er vakre som innendørs potteplanter, langs kanter eller som en flerårig grensen.

Medusa Ornamental Pepper


Den medusa ornamental pepper har lang, grønn til olivengrønne blader. Paprikaene starter som gul-grønn og endre til gul, oransje og til slutt rødt ved forfall. Paprikaen er 2,5 til 3 inches i lengde og vokse i trange klynger. Det tar ca 88 dager å komme til full farge og de er egnet for potter på grunn av sin dverg størrelse. De ser ut som lyse julelys med kontrasten av grønt og rødt.

Poinsettia Pepper


Julestjerne ornamental pepper er en av de høyere varianter. Den gjør best i landskapsområder, men kan vokse i potter også. Bladene er mørk grønn i fargen og pekte på spissen. Frukten skifter fra grønt til en mørk sjokolade-rød nyanse. 3- til 4-tommers-lange frukt vokser i en klynge som pigger ut som en julestjerne blomst, derav navnet. Det tar ca 104 dager for at anlegget skal nå full farge.

Starburst Ornamental


Starburst ornamental pepper er en mellomstor variasjon. Det tar ca 88 dager å nå full farge. De mellomstore bladene er mørk grønn og anlegget har små hvite blomster i hele som blomstrer akkurat som frukt når modenhet. Frukten er liten, i snitt ca 1/2 cm lang. De paprika begynner gul med lilla striper, bytt til oransje og til slutt en vakker rød farge. Starburst er egnet for landskap eller potter.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler