Hvor lenge før Banantrær Yield frukt?


Hvor lenge før Banantrær Yield frukt?

Bananer er ikke ekte trær, men i stedet er urteaktige planter som kan produsere opp til 100 lbs. av frukt hvert år under ideelle forhold. De fleste hjemmedyrkere er i stand til å produsere ca 30 til £ 40. av frukt årlig fra en enkelt stilk. For å produsere frukt, banan planter trenger rikelig med vann og fruktbar jord eller vanlige anvendelser av gjødsel. Mindre enn ideelle forhold kan forsinke eller hindre frukt fra forming.

Normal Fruiting


Ankomsten av frukt på bananplanten avhenger av hva variasjon du har og den tiden av året du plantet det. I de fleste tilfeller forventer at planten blomstre innen 10 til 18 måneder med planting. Noen varianter, for eksempel de cubanske Røde og Ice Cream bananer, kan ta 20 måneder eller lenger.

Fruiting


Når blomstene, eller hender, vises, bananer begynner å vises med en hastighet på om lag én hånd en dag. Frukt normalt vises på sensommeren og forbli på stilken for å modnes neste vår. Bananer som vises tidligere i sommer kan fylle ut og modnes i slutten av sommeren.

Forsinkelser i Fruiting


Blomstring kan bli forsinket med en kald vinter, spesielt dersom anlegget frøs tilbake til bakken. I så fall vil det ta en annen frostfritt år for å produsere blomster og frukt. Banan planter vokser best ved temperaturer mellom 78 og 82 grader F, og fruktproduksjon er best på 84-86 grader. Under 50 grader, stopper plantevekst og vil forsinke produksjonen av frukt. Alvorlig skade og eventuell død plante sted ved temperaturer under 32 grader. Frukt kan også bli forsinket dersom anlegget ikke får nok solen. Bananer tåler opptil 50 prosent skygge, men for den beste frukten vekst planten trenger full solen.

Det andre året


Når banan stilken produserer frukt, vil det ikke blomst igjen og ikke alle stilkene vil blomstre. Av denne grunn er det fornuftig å opprettholde fem eller seks stilker vokser fra hver rot matte på en gang. Når de viktigste stammen produserer frukt, fjern det. En annen stilk vilje frukt året etter.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler