Hvordan lage PVC Pipe Hjort Feeders


Hvordan lage PVC Pipe Hjort Feeders

Ita € ™ s ikke uvanlig for huseiere i skogkledde områder til å se ut vinduene og se en flokk med hjort beite på deres eiendom. Som folk flytter lenger bort fra store byer, hjort observasjoner blitt mer vanlig. Hjort er planteetere og ofte beiter på gress og grønnsaker, men matmangel ofte kjøre dem miles en dag for å finne mat. PVC-rør kan brukes til å lage hjort matere for å sikre hjort i ditt område får tilstrekkelig ernæring.

Bruksanvisning


•  Mål 8 inches opp fra bunnen av en tom 5-liters bøtte og kutte toppen av bøtten med en sag. Bore fire eller fem hull i bunnen av bøtta slik at regn å renne bort og hindre mugne feed.

•  Skjær to slisser i den ene enden av PVC-rør, hver på omtrent 4 inches lange og 3/4 av en tomme bred. Disse spaltene tillate fôret å filtrere ned og fylle bøtte base som hjort spiser.

•  Plasser røret i bøtte med slissen ende ned, og bore et lite hull i bøtten på hver side av røret. Hullene bør plasseres midtveis mellom toppen og bunnen av bøtten, direkte på hver side av røret. Tråden en zip tie gjennom ett hull fra utsiden av bøtta, rundt røret og ut igjen gjennom den gjenværende hull, og trekk det hardt for å holde røret på plass.

•  Finn en liten gruppering av trær på eiendommen din og sette materen mot et av trærne. Sikre mater med tre zip bånd fordeles jevnt langs lengden av røret. Skjær de overflødige endene fra båndene til avskrekke hjort fra å tygge på dem.

•  Fyll røret med hjort feed, og legge til et par håndfuller av fôr til basen. Fôret i bunnen vil lokke hjorten å spise, og fersk fôr vil erstatte hva hjorten har spist. Dekker den øvre ende av røret med en PVC-endehette for å holde mate tørr.

Tips og advarsler


  • Hjort feed er tilgjengelig gjennom de fleste gården og ranch butikker.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler