Slik Care for hestehale Palm Spirer


Hestehale palme eller Beacarnea recurvata er en interessant arkitektonisk anlegg for hjem interiør. Det er faktisk ikke et flaten selv om den har en form som ligner på de planter. Relatert til yucca, er hestehale palm en sukkulent med en caudex eller hovne trunk området hvor den lagrer vann. Stammen er grov og ligner elefant hud med en dusk av ordnede slank løvverk spirende ut av de beste og noen ganger laterale spirer. Hestehale palmer er innfødt til Mexico og er veldig tørke tolerant. Stammen kan lagre vann i opp til ett år. Dette er en saktevoksende plante som kan formeres fra frø eller ved å fjerne forskyvninger.

Bruksanvisning


•  Plant hestehale palme i en gryte med godt drenert jord. Potten bør være bare 3 til 4 inches større enn den bredeste delen av caudex. Hestehale flatene gjøre det bra i en blanding av to deler plantejord og en del sand. Det største problemet denne lett-å-omsorg-for anlegget er over-vanning, som betyr å gi et godt drenert jord er avgjørende. Vær nøye med å begrave bare røttene av hovedanlegget, og ikke forskyver eller spirer.

•  Plasser anlegget i en lys solrik beliggenhet der temperaturen er 65 til 80 grader Fahrenheit. Hestehale håndflatene tåler lys fuktighet men full sol og varme temperaturer er et must. Spirer er forskyvninger født på sidene av anlegget. Hensyn må tas for å holde dem i lyse, men indirekte lys så de ikke brenner.

•  Vann en hestehale palm dypt i vår og sommer, men la dem fullt tørke ut før vanning igjen. Anlegget bare må vannes en gang eller noen ganger ikke i det hele tatt i vinter. Se bladene for wilt eller gulning og deretter bruke vann. Spirer vil samle hva fuktighet de trenger fra morplanten.

•  Skill spirer fra morplanten å starte nye planter. Bruk en ren skarp kniv og skjær dem av hovedstammen. Dypp endene inn i en rooting hormon. Plante dem i individuelle potter fylt med torvmose og tåke mosen til den er jevnt fuktig.

•  Lag en Sphagnum mose grøtomslag som et alternativ til å kutte spirer av hovedanlegget. Dette kalles luft lagdeling. Fukt mose og trykk den inn rundt bunnen av forskyvningen eller spire. Tillate mosen å tørke ut og deretter tåke det. Dot dette gjentatte ganger over flere uker før du ser røtter begynner å dannes. Skjær spire av og plante den i potting jord og sand.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler