Hvordan koke vann til Revive Cut hortensia


Hvordan koke vann til Revive Cut hortensia

Hortensia er store, flotte blomster som kommer i en rekke farger. De ser flotte ut av seg selv i en vase eller som del av en mer mangfoldig floral arrangement. Det vil si, helt til de begynner å henge eller wilt. Hvis kuttet hortensia begynner å svikte, det er en enkel måte å bringe dem tilbake til livet og gjøre dem ser revitalisert.

Bruksanvisning


•  Hell en kopp vann i en gryte og legg på middels varme på komfyren. Bringe vannet til å koke. Mens du venter på at vannet skal koke, kan du fullføre trinn 2.

•  Fjern hortensia fra sin nåværende vase. Ved hjelp av dine hagesaks, kuttet omtrent en tomme av stammen på skrå.

•  Hell romtemperatur vann i en vase. Dette vil være den vase der du sette gjenopplivet hortensia. Hvis hortensia er en del av et større arrangement, så kan du gå videre og sette de andre blomstene i vasen og tilsett gjenopplivet hortensia senere.

•  Legg floral konserveringsmiddel til vannet og rør til å kombinere, om ønskelig. Hvis du kjøpte hortensia i en blomsterbutikk, kan de ha kommet med en pakke med pulverisert floral konserveringsmiddel. Du kan også kjøpe noe fra en hagearbeid butikk eller barnehage. Dette trinnet er valgfritt, men floral konserveringsmiddel kan hjelpe snittblomster vare lenger.

•  Hell kokende vann i koppen. Plasser kutt hortensia i kokende vann. Vent 30 sekunder, og deretter slå dem over til romtemperatur vase.

•  Ordne blomster som du normalt ville. Denne prosedyren skal gjenopplive halte eller hengende hortensia. Det kan ta opptil et par timer for å se forskjellen, så vær tålmodig.

Tips og advarsler


  • Hvis du ikke har hagesaks, vil vanlige saks som er skarpe også gjøre. Sløve saks som de for unge skolebarn sannsynlig ikke vil være i stand til å skjære gjennom den tykke stilker av hortensia. I en klemme, vil en kniv også gjøre; bare sørg for at du trimme i en vinkel uansett hva cutting enhet du bruker.
  • Vær forsiktig når du håndterer kokende vann. Pass på at det ikke sprute når du helle det, som selv en liten mengde kokende vann treffer huden kan forårsake skade. Også være oppmerksom på damp som resultatene fra kokende vann, da det kan føre til brannsår fra damp.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler