Ballast Spesifikasjoner


Ballast Spesifikasjoner

En ballast blir brukt til å starte og styre elektriske strøm som flyter gjennom en lyskilde. Det spiller en viktig rolle i belysningsbehov som det sikrer at det er nok strøm og lys slippes ut uten å ødelegge lampe eller pære. Avhengig av den spesifikke lys lyskilden brukes, må en passende ballast være installert for at lampe eller pære å fungere riktig. Selv om det er varierende spesifikasjoner for hver type lyskilde og hvert anlegg kan ha en individualisert sett av operasjonelle egenskaper for å håndtere, det er generelle ballastspesifikasjons retningslinjer etterfulgt av produsenter.

Radio Frequency Interference og elektromagnetisk interferens


Med ballaster som opererer til betydelig høyere frekvenser enn vanlige ballaster, muligheten for å få problemer med forstyrrelser innen kommunikasjonssystemer ber produsentene til å utstede ansvarsfraskrivelser på sine produkter.

Selv om Federal Communications Commission (FCC) har etablert et akseptabelt nivå for mange klasse A drift, kan risikoen for Radio Frequency Interference (RFI) og elektromagnetisk interferens (EMI) fortsatt føre til problemer i mange arbeidsplasser, spesielt hvis kablene er uskjermet .

Transient Protection


Siden dreven overspenning som enten eksternt eller internt generert kan "yngel" en ballast, spesifikasjoner for å unngå overoppheting risiko og overspenning er nøye fulgt gjennom "thermal-beskyttede" overoppheting spesifikasjoner, som beskytter ballast fra omgivelses varmekilder.

Rapid-start Mekanismer vs. Instant-start


Rapid-start mekanismer arbeide for å forvarme lampen elektroder før slående buen med den nødvendige spenningen, mens en instant-start lampe gjelder den nødvendige spenningen gjennom et støt og uten en varm-up. En typisk instant-start ballast kan gi kun 10.000 starter før lampen begynner å svikte i forhold til en myk-start utstyrets 50.000 starter før lampen begynner å svikte.

Harmonic Distortion


Prosentandelen av harmonisk forvrengning generert av mange ballaster tilgjengelig i markedet er generelt lavere enn det var i fortiden. Og så er det mindre risiko for å skape visse driftsproblemer. Som en generell veiledning, ifølge GE Lighting nettstedet, må den ballast inngangsstrøm for sine lysrør har en total harmonisk forvrengning (THD) på mindre enn 10 prosent når det brukes med en primær lampe på 120 volt, som kan være mindre enn 20 prosent av andre godkjente lykter.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler