Hvordan bruke en Dirt Devil Spot Scrubber


Hvordan bruke en Dirt Devil Spot Scrubber

The Dirt Devil Spot Scrubber er en lett bærbar skrubbing enhet som er utviklet for bruk i områder der større scrubbere bevise uhåndterlig. 10-kilos Spot Scrubber I tillegg tilbyr boliger og kommersielle brukere en rekke vedlegg for enkel tilgang og rengjøring av vanskelige å nå områder og ulike typer materialer. Uansett flekken youâ € ™ re overfor, kan sin mobilitet og design gjør det enkelt for deg å takle flekker på tepper, tepper, trapper og møbeltrekk i nesten alle områder av ditt hjem eller bedrift.

Bruksanvisning


•  Finn din Dirt Devil Spot Scrubberâ € ™ s rengjøringsmiddel tank. Sett på lokket-utløseren på baksiden av enheten, og deretter forsiktig vippe lokket mot fronten. Trekk rent vann tanken opp og ut av venstre side av enheten og korken det. Fyll tanken med Dirt Devil Carpet Shampoo til den høyeste streken merket for sjampo og deretter legge varmt vann fra springen til den andre streken på tanken.

•  Oppsummering tanken og returnere det til enheten. Skyv lokket på plass og relatch det.

•  Velg og koble et vedlegg. Vedlegg variere fra modell til modell, men kan inneholde en flekk-rengjøringsbørste, batteridrevne oscillerende verktøy og / eller en trapp-rengjøringsverktøy. Å koble til, trekke vedlegget slangen fra baksiden av enheten, og skyv forsiktig et vedlegg på enden av slangen til den klikker på plass. Å fjerne vedlegget og velg en annen, trykk på knappen og festingen kobles til slangen for å åpne låsen og skyv vedlegget fra slangen.

•  Koble scrubber inn i en stikkontakt og slå den på. Hold vedlegget omtrent en tomme over de fargede området og skyv den løsningsutleveringsknappen for å fukte området med sjampo og vann.

•  Skrubb forsiktig frem og tilbake over overflaten med vedlegget børste. Slipp dispenserknappen, og bruke vedleggs hodet for å suge opp rusk og renseløsning fra de fargede området. Gjenta etter behov til du har fjernet flekken.

•  Slå av og koble fra enheten når du er ferdig. Ta ut og korken den skitne vanntanken. Hell innholdet ned et avløp og skyll tanken under rennende varmt vann fra springen inntil ren. Ta ut og Slipp ut rent vann tank og deretter sette begge tankene til side for å lufttørke før lagring.

Tips og advarsler


  • Test fargede flater før rengjøring - noen fargestoffer visne eller blø når det er vått eller utsatt for Dirt Devil sjampo. Spray en liten mengde løsning på en lofri, hvit mikrofiberklut. Blot et rent område av overflaten med våt klut og kontroller kluten for fargeoverføring. Dersom duken er farget, ikke bruker Dirt Devil Spot Scrubber. Bruk i stedet en alternativ flekk-fjerning produkt eller søke profesjonell hjelp.
  • Bruk alltid Dirt Devil Carpet Shampoo i spot scrubber - andre rengjøringsmidler kan skade enheten.
  • Bruk aldri kokende vann i scrubber som varmen som genereres av kokt vann kan smelte plast, skade enheten.
  • Aldri mette en flekk eller areal med rengjøringsmiddel som for mye vann kan ikke bare skade tepper og møbeltrekk, men andre overflater som fliser eller tre under tepper eller inne møbler. Oversaturation kan også gjøre det vanskelig for tepper og møbler til tørk. Med nok fuktighet, kan disse områdene skaper et habitat for muggvekst.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!




Relaterte artikler