Hvordan Clean Air Vents


I de fleste hjem, lufteventiler er på tak mens noen boliger, for eksempel en bobil eller boliger på en tre-plattformen, vil ha lufteventilene på gulvet. Lufteventiler er viktig å holde rent siden det kommer i kontakt med luften du puster mens i huset. Puste i støv er ikke sunt, og kan få deg syk. Her er fremgangsmåten for å holde luftventilene rent i hjemmet ditt.

Bruksanvisning


•  Bruk en kost til å feie luftventilene. Du kan bruke en kost eller en mopp å rengjøre de høye taket ventiler. Hvis du bruker en kost, så pass opp av støv som vil falle. Ved hjelp av en fuktig mopp vil bidra til å hindre noe av støvet fra å falle siden det vil være våt og ta tak i støvet.

•  Skru dekselet til luftventilen. Få en våt klut og tørke inne i lufteområdet. Du kan også vaccuum inne i lufteområdet, men ikke gå opp for høyt for å unngå å miste noen del av din vaccuum renere.

•  Rengjør dekselet luftventilen. Mange ganger er det støv over hele lokket lufthull som kan rengjøres ved å vaske det. Så tørt og skru den på igjen.

•  Endre luftfilteret. Filtre kan kjøpes omtrent hvor som helst, inkludert enhver matbutikk eller stor butikk. Filtre må byttes hver 3. måned, uansett hvor dyrt og sterk filteret er.

•  Hold luftehullene fri for rot. Ikke hoper boksene ved en luftventilen, siden boksene kan blokkere luften kommer gjennom og gjøre de andre lufteventiler jobbe dobbelt så hardt. Hvis ventilene er på gulvet, ikke dekker noen av dem, eller det vil gjøre støv samler seg på de andre luftventilene raskere.

Tips og advarsler


  • Tørk ned luftventilene hver uke for å holde dem fri for støv.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler