Ideer for Kjønnbackyard


Kjønn en bakgård plass med farge og komfort lett kan oppnås med litt innsats, og det store utvalget av elementer designet for utendørs nytelse garanterer noe for alles budsjett.

Fargerike busker


Planting bunter av rød kvist kornell vil gi en punch av rødt i løpet av vinteren og fine hekker i sommermånedene. Ifølge Ken Brown, redaktør av YouCanLearnSeries.com, med litt forsiktighet, vil flerårig plante tilbake år etter år.

Water Features


Vann funksjoner ikke bare legge til en visuell midt til en bakgård, men en forfriskende boblende lyd i tillegg. Fontener kommer i en rekke former og størrelser, og spenner fra et par hundre dollar til svært dyre tilpassede installasjoner.

Patio Furniture


Vurdere å investere i komfortable og vakre sitteplasser for utendørs underholdning. Teak hagemøbler tilbyr fordelene av å være holdbar, kostnadseffektiv enkelt vedlikeholdes og langvarig.

Grønn Lawn


Installere en uniform plen vil gi teppet-lignende utseende mange huseiere ønsker. Ifølge backyardlivingmagazine.com vil installere ruller av torv gi deg en umiddelbar plenen, men plante frø er i siste instans rimeligere.

Advarsel


Selv om blomster legge mye farge til et verksted, ifølge aspca.org, noen av dem er svært giftig og farlig for dyr. Liljer, for eksempel inneholde et giftig stoff som kan gi nyreskader hos katter.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler