Hvordan kjøpe en Grass Carp


Hvordan kjøpe en Grass Carp

Gress karpe (Ctenopharyngodon idella), også kalt den hvite Amur, er plantespisende fisk først introdusert til USA i 1963. De brukes til å kontrollere neddykkede vannplanter, som hvis venstre ukontrollert kan redusere vannsirkulasjon i dammer, vekst stunt fisk får fast i fiskesnører og forstyrre svømming. Avhengig av hvor du befinner deg, kan du være i stand til å kjøpe fisk lokalt. Noen forhandlere selge over Internett og skip til andre stater. Sjekk først med statens fisk og vilt avdeling om hvilke bestemmelser som gjelder i din jurisdiksjon; de kan også være i stand til å henvise deg til lokale forhandlere.

Hva er en Grass Carp?


Gress karpe er innfødt til østlige deler av Asia i elver som renner til Stillehavet. Å hindre gress karpe fra å reprodusere og bli invasiv, mest solgt i USA er gjort steril ved sjokkerende egg for å lage en triploid fisk med et ekstra kromosom. Husk å sjekke lokale forskrifter før du kjøper gress karpe. Noen stater, for eksempel Michigan, tillater ikke innføring av gress karpe i det hele tatt. Andre stater, inkludert Ohio og New York, bare la de sterile varianter og vanligvis krever tillatelse.

Hvor mange til å kjøpe?


Antallet gress karpe som trengs for en bestemt dam påvirkes av hvor stor dammen er og hvor mye av dammen er dekket av planter. Stocking prisene varierer mellom fem til 15 fisk per acre, basert på tetthet av plantevekst. Fem fisk per acre vil arbeide for dammer med få planter, og 10 til 15 fisk per acre kan fylles for middels til høy plantetetthet. Det er bedre å lager for få fisk enn for mange. Flere fisk kan legges til etter to eller tre år hvis plantene fortsatt dekke mer enn 20 til 30 prosent av dammen.

Hvilken størrelse?


Mest gress karpe selges når de er mellom 8 og 12 inches i lengde. Hvis rovdyr som slanger, stor fisk, hegre og andre vannfugler er til stede, må du huske å lager gress karpe som er minst 12 inches eller veie £ 1 eller mer. Fisk denne størrelsen spise hele tiden, men det kan ta tre til fire år før de er store nok til å holde en dam ren. Motstå trangen til å legge ekstra karpe når små til å få plantevekst under kontroll raskere. Gress karpe kan veie mellom 30 og 40 pounds når moden, og bør ikke bli hjorder.

Tips for Stocking


For å minimere stress for fisken, lager på en dag når vanntemperaturen er mindre enn 65 grader Fahrenheit. Unngå temperaturendringer mellom dammen og transport vann ved flytende fisken beholder i dammen for et par timer før du slipper fisken. Å sørge for at karpene opphold i dammen, installere kaminer enn overløpsrør og overløp. Gress karpe vil følge bevegelige vann og la dammen hvis de kan. Inneholder gress karpe i dammen kan være en tilstand av tillatelser til lager gress karpe.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler