Hvordan lage en Outdoor Sun Blocker Shade Blind


Hvordan lage en Outdoor Sun Blocker Shade Blind

Hvis du liker å tilbringe tid utendørs i sommer, men er bekymret for de farlige effektene av solens ultrafiolette stråling, vil du ønsker å bo i skyggen. Selv om du ikke har skygge trær vokser over bakgården terrassen eller grillplass, kan du opprette din egen sol-beskyttelse sone ved å bygge en utendørs skygge. Ingen høyt spesialiserte verktøy eller utstyr er nødvendig, og du kan fullføre prosjektet i en ettermiddag.

Bruksanvisning


•  Mål et område for sol-blokkering skygge ved siden av en vegg av huset ditt. Området skal være 10 meter bred og strekker seg 9 meter fra veggen.

•  Dig to hull på utvendige hjørner av din skygge område, ved hjelp av en post-hull digger eller spade. Hvert hull bør være 12 inches dyp. Plasser en 4-tommers-diameter pol i hvert hull. Fylle hullet med noen av jord du utgravd. Tamp jord fast rundt foten av hver pol.

•  Stifting ene kanten av din skygge stoff til en av dine 10-fot brett. Dette vil bli din traversen mellom polene. Rulle stoffet rundt på brettet tre ganger. Den andre enden vil bli hengende gratis.

•  Plasser den ene enden av brettet med stoffet festet på toppen av en av polene. Stå på en gardintrapp for å nå polen-toppen. Pre-bore et lite hull i styret med 3/32 "drill bit. Skru styret til pol-toppen med en nr 10 stål skrue, ved hjelp av en skrutrekker eller en driver litt i drill. Balansere løse enden på den andre polen-top, eller spør en venn til å stabil brettet mens du arbeider. Gjenta prosedyren for å skru den andre enden av brettet til den andre polen.

•  Plasser andre brett (travers) horisontalt mot veggen av huset, ca 7 meter over bakken. Bruk et vater for å vatre traversen. Mark seks likt-borepunkter på veggen langs lengden av tverrstykket.

•  Drill inn i veggen på de avmerkede borepunkter, ved hjelp av en 7/16 "borekrone. Forsiktig på de 1/2-tommers plugger inn i hullene med en hammer.

•  Staple motsatt kant av din skygge stoffet til andre traversen bord. Vikle stoffet rundt den til den er stram når traversen holdes mot veggen.

•  Merk av plasseringen av vegg ankere på din andre tekstilkledd traversen bord. Pre-bore hvert hull med 7/16-tommers borekronen.

•  Skru den andre tverrstykke (skru gjennom innpakket stoff) i de installerte pluggene. Bruk skruene som fulgte med 1/2-tommers vegg plugger for å feste travers til veggen.

•  Cut to 16-fots lengder av ståltråd med en avbiter. Stift midtpunktet av hver ledning til toppen av en av de tre polene. La vaieren henger ned til bakken.

•  Twist hver av de løse trådender rundt en 16-tommers stål pinne, og deretter vikle hver ledning ende rundt øyet av sin pinne minst tre ganger. Fest ledningen på plass ved looping den rundt seg for å lage en knute.

•  Driv hver pinne inn i bakken med en hammer, ca 4 meter fra bunnen av sin pol, slik at hver stang trekkes bort fra huset. Dette vil stramme skyggen stoff og forebygge vannansamling.

Tips og advarsler


  • Vær alltid forsiktig når du bruker en gardintrapp. Ikke stå på øverste trinn av en gardintrapp, og kontroller at gardintrapp er helt åpen og på flat mark før stepping på stigen.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler