Hvordan Sesong en Cast Iron Oven


Støpejern pleide å være matlaging materialvalget for de fleste hjem. Det sto seg godt til påkjenningene av matlaging over tre varme eller åpen ild. Mange former for støpejern kokekar er fortsatt i bruk i dag, inkludert den allsidige støpejern ovn, eller "Dutch" ovn, som det ofte kalles. "Krydder" er prosessen med å skape en jevn overflate over jern, slik at maten ikke holde seg til det når matlaging.

Bruksanvisning


•  Vask støpejernsovnen under varmt vann og litt oppvaskmiddel. Skrubbe den med en grov stålull for å fjerne eventuelle rester fast på overflaten. Skyll under rennende, varmt vann og tørk av.

•  Hell 1 ss. smult eller ghee (avklares usaltet smør) i potten. Arbeid fettet inn i overflaten av den nederlandske ovnen på innsiden, utsiden og lokket.

•  Plasser støpejern nederlandsk ovn i en 350 grader Fahrenheit ovn på et ark med folie for å fange noen drypp fra smeltet fett. Bake den i to timer og slå av ovnen. La støpejern nederlandsk ovn avkjøles til romtemperatur.

•  polsk ovnen med en bomullsklut for å fjerne overflødig olje og å buff ut overflaten, som arbeider i en sirkulær bevegelse over inne, ute og lokket.

•  Bevar dette laget av kokt fett ved å skrape ut eventuelle matrester etter koking og skylling med varmt vann bare - ingen vaskemiddel. Gni i litt mer fett fra tid til annen for å opprettholde slippoverflaten.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler