Slik fjerner Gum Fra en Sofa


Tyggegummi er utrolig klissete ting - det vil holde seg til nesten hva som helst. Når tyggegummi møter sofa møbeltrekk, er det ikke et pent syn. Om sofaen er stoff stoppede eller skinn, vil tyggegummi holde seg tett til materialet, og kan være vanskelig å fjerne. Du kan prøve å bruke vanlig møbeltrekk renere på tannkjøttet, men dette vil ikke løsne det mye, og du kan gjøre en enda større kaos enn du startet med. Det er en enklere måte.

Bruksanvisning


•  Legg en isbit i en plastpose. Hold isen på tannkjøttet for å herde den. Dette tar vanligvis flere minutter.

•  Hold sofa møbeltrekk stram med én hånd. Ved hjelp av en smør kniv i den andre hånden, forsiktig prøve å lirke opp tyggis fra sofaen. Hvis tannkjøttet er fortsatt for klissete, på nytt isbit i flere minutter.

•  Fukt en ren klut i varmt vann. Plasser en dråpe oppvaskmiddel på kluten. Gni dette over møbeltrekk for å fjerne eventuelle gjenværende tyggegummi. Du må kanskje jobbe på det en stund for å lykkes fjerne all tyggegummi.

Tips og advarsler


  • Hvis tannkjøttet ikke vil la seg lett selv etter frysing det, ikke tvinge den og risiko ripping møbeltrekk. Grab en boks med WD-40 og spray det rundt tannkjøttet, hvor tyggegummien er å holde seg til stoffet fiber; Dette vil løsne det. Husk bare å vaske den WD-40 av møbeltrekk ved hjelp av en klut med såpevann.
  • Hvis sofaen er skinn, må du tørke den godt og kan trenge å bruke et skinn conditioner på det etter rengjøring av tyggegummi.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler