Slik fjerner maling fra en Laminat Surface


Laminat tellere, som med en hvilken som helst glatt overflate, ikke spesielt glad for å bli malt. Maling vil vanligvis flasse og skrelle av disken med en liten albue fett. Hvis du ved et uhell har sølt maling på laminat tellere kan den fjernes lett med de riktige kjemikalier og verktøy.

Bruksanvisning


•  Spredt på et tykt lag av malingsfjerner ved hjelp av en billig eller gammel maling børste. Børsten vil bli kastet etter dette prosjektet så ikke bruker en dyr eller pensel av god kvalitet. Bruk en generøs mengde maling stripper. Bruk gummihansker når du arbeider med dette stoffet, og unngå å få spruter på huden eller andre overflater i nærheten.

•  Dekk flekk med aluminiumsfolie og tillate malingsfjerner for å trenge inn i overflaten av malingen. Aluminiumsfolie vil holde stripper fordamper for raskt og vil hjelpe kjemikalier gjøre jobben sin. Dette tar vanligvis omtrent 20 til 30 minutter. Bruk en skrape for å teste et sted. Hvis malingen lett skraper fra overflaten av laminatet man er klar til å begynne å fjerne maling.

•  Bruk en skrape til å begynne å trekke av lag med maling. Vær forsiktig så du ikke riper i laminat i prosessen. Fjern så mye maling som mulig ved å bruke skrape, slik at bare de gjenstridige flekker.

•  Slather noen ekstra malingsfjerner på ekstra fin stålull. Arbeid i en sirkulær bevegelse rundt de spesielt tøffe flekker før de kan fjernes helt.

•  Vask laminat teller med mild såpe og vann for å fjerne kjemikalier.

Tips og advarsler


  • Hvis du arbeider med en spesielt stor del av maling, bør du jobbe i 2 fot av 2 fot områder slik at malingsfjerner ikke tørke helt før du begynner å fjerne malingen.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler