Hvor langt Up Har du beskjære et Honey Locust Tree?


En honning Locust treet kan vokse opp mot 20 meter høye og krever generelt lite beskjæring redde for å fjerne døde grener og holde spre løvverk under kontroll for dekorative formål. Imidlertid kan beskjæring øke det generelle utseendet av treet; ved å fjerne nederste greinene, kan du faktisk øke høyden og spredt på toppen av treet.

Laveste Grener


Den riktige utseendet på en honning Locust Tree bør vise ingen grener under spredning av kalesjen, eller innen 1 til 2 meter over bunnen av kalesjen. Med andre ord, alle grener under nivået av bladene når de er i full blomst bør fjernes. Fjerne disse nederste greinene oppfordrer treet for å sette alle næringsstoffer, vann og energi til å utvide de øverste grenene, som fører til fyldigere løvverk og en høyere, bushier treet.

Fjerne Lavere Grener


Som treet vokser oppover, vil de nederste greinene sannsynlig begynne å fade ut og dø uansett, så du kan vente med å fjerne dem til de dør, eller beskjære dem bort for å oppmuntre til videre oppover vekst. Grener mindre enn seks inches tykke kan trolig beskjæres med enkle saks eller beskjæring, men tykkere grener krever spesielle beskjæring teknikker. Disse store grener krever minst tre kutt; ellers må du så og skive på bark, og skaper sår i overflaten og tiltrekke mugg og insekter. Gjør det første kuttet fra bunnen av grenen oppover 18 inches fra stammen; kutte 1/3 av veien gjennom filial. Gjøre andre kutt en tomme videre på grenen, fra toppen; skjæres til flertallet av grenen faller av. Gjør den tredje kutt på grenen krage å kutte av den gjenværende del av grenen.

Timing Beskjæring


Honning Locust trær er svært utsatt for canker skade som skyldes insekt, mugg eller sykdom angrep i beskjæring sår, så tiden din beskjæring for å unngå denne skaden. Beskjære honning locust trær i sovende sesongen, vanligvis mellom januar og mars, når treet ikke er aktivt vokser. Dette kutter ned på mengden av saft, vann og næringsstoffer som er tapt gjennom kutt. Også, svært få muggsopp, sykdommer og insekter er aktive i løpet av denne tiden av året, slik at treet har en bedre sjanse for å bli frisk.

Dressing Wounds


Hvis du beskjære de lavere grener av honning Locust til rett tid med riktig teknikk, bør du ikke å bekymre deg for skade fra sykdom og insekter. Men hvis du har til å gjennomføre en nødsituasjon beskjæring i vekstsesongen, eller hvis du rive treets vev ved et uhell, kan det hende du trenger å kle såret for å hindre angrep og sykdom. Bruke latex treet maling for å dekke såret. Dette vil avvise alle insekter, sykdommer og muggsopp før såret kan gro skikkelig på egen hånd. Finne disse produktene på hagesentrene og barnehager.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler