DIY Valances Laget med Sticks


Vindu valances ved hjelp av naturlige elementer kan være økonomisk. Lag en Valance fra falne eller beskjæres pinner som en måte å resirkulere og gjenbruke materialer. Pinner kan også kjøpes på nettet eller i laging butikker. Vinranker innlemmet i behandling pinnen vindu tilbyr en litt annen tekstur og visuelt element og samtidig opprettholde din naturlige tema.

Materialvalg


Opprette et vindu Valance fra pinner krever en flat arbeidsområde som ikke vil bli forstyrret før prosjektet er fullført. Det er nyttig å ha alle materialer samlet før starten. En gardinstang vil være nødvendig. Hvis det allerede er montert, ikke bry å ta det ned. Lengden kan måles så lenge den er i posisjon. Pinnene bør ikke være større enn 1 cm i diameter, slik at de vil være lett og enkel å skjære. Et par skarpe beskjæringssakser vil være lettere å bruke og raskere enn en stikksag. Jute ledningen vil bli brukt gjennom hele prosjektet.

En pinne Valance vil se mer komplett når en grapevine header er montert på stangen. Dette gir Valance et ferdig utseende fordi stangen ikke vises som en del av rustikk innredning. Liten måler håndverket ledningen vil fungere fint til å holde vinrankene sammen. En 22-gauge er tynn og lett å bøye og bryte, men likevel stor nok til å holde vinranker sikker.

Montering tips


Bruk pinner som er ca 4 inches lengre enn gardin stang. En kortere pinne lengden kan resultere i gardinbrettet ønsker gjentatte justeringer. Den enkleste måte å planlegge arrangementet av pinnene er å stille dem opp ved siden av hverandre på et bord eller gulv til lengden av gardinbrettet er nådd. Bind så jute rundt pinner på den ene siden inntil alle pinner er bundet, og deretter knytte den andre enden. Valance vil montere til gardin stang med løkker av jute knyttet til den øverste pinnen.

For å gjøre grapevine header, kutt grapevine til samme lengde som pinner. Montere en haug med vinstokker som er ca 4 inches i diameter. Bruk håndverket ledning å vikle og sikre bunten sammen. Plasser gardin stang i posisjon, og hold grapevine gjeng opp til stangen. Vikle jute rundt header og stangen hver 6 inches.

Alternativt vurdere hengende pinner vertikalt. Skjær pinner til Valance lengde. Slips med jute som beskrevet ovenfor. Skjær to pinner Valance bredde. Knytte dem horisontalt, en på toppen, en nederst. Heng Valance til stangen med løkker av jute.

Dekorative tips


En Valance laget med pinner kan være pyntet med andre naturlige elementer. En serie med roseknopper med stilkene kan laced mellom grenene. Blomstene kan sikres på spissen. Pip bær vil legge farge til vinduet Valance. Vurdere de andre aksenter og stoff mønstre i rommet, og legge til elementer fra de skriver ut til Valance.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler