Grout Haze Fjerning


Fugemasse dis er en film av overflødig fugemasse igjen på flis som et resultat av en fersk fugemasse program, og det forstyrrer estetikk av gulvfliser. Nye fliser gulv eller nystekte innstøpte flis vegger vil ofte lider av fugemasse dis fordi det er nesten umulig å forhindre. Det tar ikke mye å gjenopprette flisen til sin opprinnelige tilstand.

Forberedelse


Tillate den friske fugemasse å hvile og tørr før du fjerner dis fra flisene. Fliser kan skifte hvis du prøver å vaske av overflødig fugemasse før fugemassen er tørr. Grunnleggende husholdning svamper som har en kladdeblokk på baksiden fungerer fint for dette prosjektet. Den tøffe overflaten på scratch puten gir en grov tekstur som trekker granulater av det overskytende fugemasse fra fliser. Bruk den myke delen av svampen på motsatt side for å tørke opp fugemasse dis etter at det har blitt opphisset fra flis overflaten. Vurdere iført gummi kjøkken hansker mens skrubbing fordi grov tekstur av fugemasse kan ripe eller irritere huden.

Løsninger


Lunkent eller varmt vann brukes på en kladdeblokk svamp er ofte tilstrekkelig for å fjerne fugemasse. Påfør så mye press som nødvendig for å trekke disen vekk fra flis. Hold en bøtte med vann i nærheten slik at du kan dyppe svampen i vannet for å skylle den ut. Vri ut svamp etter hver gang du dyppe den i vannet for å presse ut fugemasse granulater og hindre dem fra å gjøre sin vei tilbake på flisen.

Hvis vann ikke fjerner dis, kan du bruke en løsning av vann, ammoniakk, natron og eddik. Denne formelen forhindrer misfarging av fuger og fliser. Butikken kjøpte merker kan noen ganger forstyrre utseende og holdbarhet av både fugemasse og fliser på grunn av det høye innholdet av kjemikalier og blekemidler. Den hjemmelagde formel renser fliser overflater samtidig beskytte alle komponenter hvorvidt fugemasse linjene er forseglet. Sørg for at hjemmelaget løsning er tørket av med en ren svamp og vann for å holde overflaten fri for rester.

Vedlikehold


Fugemasse dis kan dukke opp igjen når du rengjør fugemasse linjer som ikke har vært forseglet. Når du bruker trykk og agitasjon til utette fuger linjer, har du muligheten til å avbryte et toppsjikt av fugemasse granulater hver gang du rengjør dem. Dette vil fordele noe av fugemasse som har brutt fri og skape et lag av dis på flisene. Bruk hjemmelaget løsning av vann, ammoniakk, natron og eddik på akkurat de brikker for å fjerne disen uten ytterligere forstyrre fugemasse.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler