Hvordan Plant Foxglove Seeds


Revebjelle er en plante som har blomster som vokser på pigger og er gruppert sammen i klynger. De er klokkeformet og omtrent på størrelse med en kause. Det finnes flere varianter av revebjelle som når mange forskjellige høyder. De spenner fra de små gule Foxglove planter som er 6 inches høy til den største rusten revebjelle som når høyder på 6 meter. Blomster og blader av revebjelle er svært giftig og bør ikke plantes i områder som er tilgjengelig med barn eller kjæledyr.

Bruksanvisning


•  Velg et område for dine Foxglove planter som mottar full sol til delvis skygge. Revebjelle vokser i områder som har kjøligere sommertemperaturer, for eksempel i de nordlige statene, men hvis plantene dine vil bli dyrket i varmere sørstatene vil du ønsker å velge et område som mottar skygge utpå formiddagen, eller den varmeste delen av dagen.

•  Plant frøene direkte i jorden etter all trussel for frost er over. Dekk frøene med 1/8 tommers av hagejord og plass plantene minst 24 inches hverandre. Frø kan også bli kringkastet inn i et felt og vokst som villblomster. Revebjelle kan ta opp til to år for å begynne blomstringen, og de vil re-frø seg. Du må skille dem og tynn dem ut for å holde dem friske og for å hjelpe din senger vokse.

•  Vann frøene daglig inntil plantene vises og deretter holde bakken fuktig ved vanning en gang i uken. I områder som er spesielt tørr bør du vanne to ganger i uken. Holde plantene vannes vil hjelpe dem å vokse raskt.

•  Påfør en gjødsel en gang i måneden for å stimulere vekst. Velg en generell gjødsel som en 20-10-10 gjødsel og etterfølger instruksjonene på beholderen.

•  Bruk mulch rundt Foxglove planter for å bidra til å holde på vann og for å hindre ugress fra å invadere din senger. Bruke 2 til 3 inches av mulch i sengene. Du kan bruke en rake å spre mulch rundt hvis ugress prøve å slå rot. Dette vil løsne ugress og drepe dem før de begynner å etablere.

•  Stake de større varianter av revebjelle når de begynner å vokse høy. Staking vil hindre blomstene fra bøye og bryte og vil tillate dem å nå høyt i solskinnet.

Tips og advarsler


  • Ikke plante i et område tilgjengelig for barn eller kjæledyr. Foxglove blomster og blader er giftige.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler