Kan jeg spare vannet i å renne en Pool?


Kan jeg spare vannet i å renne en Pool?

Tatt i betraktning at den typiske svømmebasseng inneholder rundt 20.000 liter, og det er mellom 8 og 9 millioner bassenger i USA alene, fylling og drenering bassenger kan påvirke opp til 148 750 000 000 liter vann nasjonalt. Du kan lagre og gjenbruke drenert bassengvannet i stedet for å kaste bort det.

Vann Conservation


De fleste pool eiere ikke endre alt av deres basseng vann hvert år. Eksperter foreslår ofte at drenering og skifte vann hver to til tre år for inground bassenger, mens mindre vinyl bassenger er generelt drenert og lagret årlig. Hver gang vannet byttes eller filter tilbakevasket, kan det gjenvinnes ved å lagre det i en spesielt utformet gråvann tanksystemet.

Gray Vann (sullage)


Tenk på gråvann som "skittent vann." Det er vannet som brukes til å ta en dusj, vaske, kjøre tøyet, eller vannet som fyller bassenget. Fylt med såpe og andre forurensninger, det er litt skitten, men ikke giftig som kloakk fra toalettet (som kalles svart vann).

Hvordan Det Fungerer


Når vannet i svømmebassenget er pumpet inn i en oppsamlingstank, er det generelt filtrert og behandlet. Hvis ikke er behandlet med kjemikalier, lufting eller UV-stråling, må det bli brukt i løpet av 24 timer. En grå vannsystem utbetaler deretter vannet som trengs for plante vanning, flushing toaletter eller andre ikke-forbruk bruksområder.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler