Hvor å Feilfri Stove Deler


Hvor å Feilfri Stove Deler

Ovner tillate oss å lage deilige og sunne måltider for våre familier. Komfyrer kan bli skitne med daglig bruk. Fett, mat splatter, støv og annet rusk kan bli sittende fast på de mange delene på kokeapparatet. Det er derfor det er viktig å ikke bare tørke av ovnen din etter hver bruk, men for å gi din komfyr en grundig rengjøring hver gang på en stund.

Bruksanvisning


•  Ta kontroll knottene fra ovnen. Vask dem med en liten børste eller klut dyppet i varmt såpevann. Skyll og la tørke. Ikke suge knottene i vannet var det lette kan komme av hvis igjen i stående vann.

•  Vask området under på vedovnen drypp panne med en plastnett eller stålull som er dynket i såpe varmt vann. For sta deigete på flekker, bland natron og vann for å danne en lime og gjelder for området. Scrub ved hjelp av enten pad og skyll med rent vann.

•  Fjern reflektor boller å rengjøre dem lettere. Fyll vasken med varmt såpevann og la reflektor boller å suge i en halv time. Soaking vil bidra til å løsne smuss og rusk. Tørk av reflektor tarmer med en klut. For bakt-på grime, skrubbe reflektoren med en bakepulver og vann lim. Bruk en plast mesh pad for å skrubbe av smuss og fett.

•  Hell 1/2 kopp av ammoniakk i en glassbolle. Plasser glassbolle i ovnen og lukk døren. La bollen av ammoniakk sit i ovnen over natten. Røyk fra ammoniakk vil bidra til å løsne smuss og skitt. Tørk innsiden av stekeovnen med papirhåndklær eller aviser. Vask innsiden av ovnen med en klut fuktet med såpevann og skyll godt etterpå.

•  Rengjør ovnen stativer og broiler panner ved å fjerne og dyppe dem i en vask full av varmt såpevann. Dersom stativer og broiler panner ikke er laget av aluminium, tilsett noen dråper ammoniakk til vannet for å hjelpe løsne fett. Tørk av stativer og panner med en våt klut og skyll med rent vann. La det lufttørke eller tørk med et håndkle.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler