Maling fjerning Fra Metal: Slik fjerner maling fra Sterling Silver Kopper


Maling fjerning Fra Metal: Slik fjerner maling fra Sterling Silver Kopper

Sterling sølv er et holdbart og verdifullt materiale. Den brukes til å lage en mengde gjenstander, bestikk, smykker, serveringsbrett, vaser og mynter. Hvis du eier en sterling sølv krus og det har blitt malt, eller kanskje har en maling spill på den, bør det komme av uten å skade sølv. Merk at det ikke kan være male på krus men lakk, i så fall bør du prøve å rengjøre krus med en sølv renere eller polish først.

Bruksanvisning


•  Bløtlegg sølv krus i varmt såpevann for tre eller fire timer. Å holde vannet varmt, varme vann på komfyren til ca 200 grader C, ved hjelp av en candy termometer hvis det er nødvendig. Du kan også plassere krus i en crock pot satt på lav.

•  Tørk av løs maling av med en fille etter soaking det i varmt vann. For vanskelige områder, skrubbe maling av sølv krus med en myk tannbørste eller skrubb forsiktig med en nylonbørste. Hvis denne metoden er ineffektiv eller litt maling blir til overs, suge kruset igjen i varmt såpevann eller gå videre til neste trinn.

•  Fjern malingen med et løsemiddel som fjerner maling, slik som negl polish remover eller rødsprit. Sug en bomullsdott eller fille med løsningsmidlet og gni det på bunnen av kruset for å kontrollere det ikke vil skade overflaten, og at den er effektiv i å fjerne malingen. Hvis det fungerer godt, fjerne maling fra resten av kruset på en lignende måte. Hvis ikke, prøv en annen løsemiddel.

•  Rengjør sølv krus grundig med varmt såpevann etter at malingen er fjernet. Tørk den med en myk klut; ellers er det sannsynlig å utvikle vann flekker.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler