Brune tips på bladene av My Djevelens Ivy eller gylne Pothos


Brune tips på bladene av My Djevelens Ivy eller gylne Pothos

Pothos (Epipremnum aureum) er en vining potteplante produserer hjerteformede, blanke blader med gule eller hvite striper. Den kan vokse til en stor plante med blader opp til to meter lang, men har en tendens til å bo i sin juvenile formen når dyrket i beholdere. Brune tips om Pothos blader kan være forårsaket av en mangel på vann eller fuktighet, eller ved næringsmangel eller rot råtne.

Næringsmangel


Gjødsle pothos hvis det utvikler brune blad tips av marginer som dette kan være et symptom på en kalium eller potash mangel. Mate en gang i måneden med en flytende potteplante gjødsel fortynnes med 50 prosent. Reduser til en gang annenhver måned i løpet av vinteren.

Salt Opphopning


Skylle ut jord med rikelig vann så snart du ser noen hvite innskudd på overflaten av jorda. Dette er forårsaket av en opphoping av salter fra vann og gjødningsstoffer, og kan føre til brune blad tips med mindre de er vasket ut av jorden regelmessig.

Dry Air


Tåke dine pothos hver dag og holde sin pott på et fat med fuktig grus for å øke luftfuktighet. Gi din vintre med en mos pol til å klatre og holde stangen fuktig. Holde den ut av den tørre luftstrøm produsert av varmeovner og ikke sette dine pothos over en radiator.

Underwatering


Sjekk dine pothos 'jord hvis det utvikler brune blad tips. Vann hvis jorda er tørr og deretter vanne så snart overflaten av jorda er tørr å ta på. Sørg for å gi nok vann til grundig suge jord.

Overwatering


La jorda tørke ut hvis det er vannmettet og fjerne enhver rett fra under potten. Bare vann når overflaten av jorden har tørket helt ut. Forlat aldri pothos står i vann og sørg for at avløpshull i bunnen av beholderen er klart.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler