Har Bleach Kill Mold i betong?


Selv om de fleste former er ufarlig for mennesker, kan selv ufarlige stammer bry folk med allergi eller andre følelser. Visse stammer av mugg (mykotoksiner) kan være giftig for alle mennesker, gitt tilstrekkelig eksponering. Heldigvis, vil mange husholdningsartikler raskt drepe mugg og hindre retur - selv på betong.

Bleach og Mold


Environmental Protection Agency anbefaler generelt en løsning av varmt vann og såpe beriket med en liten mengde blekemiddel (omtrent en tredjedel kopp blekemiddel for hver liter vann) for å rengjøre en mugg koloni. Blekemiddel kan være spesielt nyttig for rensing av muggvekst fra betongen. Nettstedet Alle ting Betong anbefaler fortynne blekemiddel med vann, helle direkte på betong, og etter et par minutter å skylle av med høytrykksspyler eller for hånd.

Forebyggende tiltak


Rengjøring og fjerning av en mold koloni er bare halve kampen. Muggvekst oppstår fordi mikroskopiske luftbårne muggsporer drive gjennom luften og måtte lande i et fuktig miljø; uten fuktighet, kan formen ikke vokse. Derfor, etter rengjøring og fjerning av mold koloni, er det tilrådelig å bruke en standard husholdning desinfeksjonsmiddel til området der formen vokste. Viktigst, tørke hele området helt etter rengjøring og desinfisering.

Muggvekst og Betong


En av de vanligste årsakene til muggvekst i boliger er tilstedeværelsen av ekstra fuktighet på grunn av ødelagte eller feil husholdningsapparater. Områder som vanligvis bruker betong i konstruksjonen, som kjellere og storm tilfluktsrom, kan være utsatt for muggvekst på grunn av en lekk tak, en skadet vaskemaskin eller en lekkasje fra husets rørsystemet. Disse må utbedres og repareres for å forsinke potensiell muggvekst.

Andre hensyn


Når blekemiddel brukes for alle husholdningsbruk, inkludert rengjøring betong, er det viktig å lufte rommet ved å åpne et vindu eller kjører en fan - eller enda bedre, gjøre begge deler for å utmatte blekemiddel røyk og innføre frisk luft inn i rommet. Hvis du bruker store mengder av blekemiddel, vurdere å bruke vernebriller og hansker. Oppsøke lege umiddelbart hvis noen i ditt hjem viser symptomer på mycotoxicosis, en tilstand forårsaket av betydelig eksponering mot mykotoksin muggsopp.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler