Informasjon om rengjøring mugg på veggene


Informasjon om rengjøring mugg på veggene

Mugg på veggene ser skjemmende og forårsaker allergi og andre helseproblemer for noen mennesker også. Heldigvis, rengjøring mugg på de fleste veggflater er ikke vanskelig med noen få enkle forsyninger og rengjøringstrinn. Mold som får under veggmaling eller inn i porøse overflater kan være vanskelig å rengjøre og kan også kreve ny veggmateriale i noen flekker.

Fordeler


Rengjøring mugg på veggene bidrar til å eliminere helserisikoen ved å ha mugg i en bygning. EPA advarer om at muggsopp kan utløse astma, allergi, irritasjon i øynene, lunger og hud irritasjon. Bli kvitt skjemmende mold gjør også veggene ser renere og hindrer den fra å spre seg til møbler eller andre deler av bygningen.

Rengjøringsmidler


Centers for Disease Control anbefaler å bruke blekemiddel for å rense mugg på harde overflater. Bruke et blekemiddel løsning med en kopp blekemiddel i en liter vann. Mange dagligvarebutikker og hjem forsyne butikkene selger også ferdigblandede kommersielle rengjøringsmidler som inneholder blekemiddel. Bleach løsninger og blekemiddel baserte rengjøringsmidler drepe muggsoppsporer og hindre mugg fra å returnere.

Renere Bruk


Spray vegger med et blekemiddel eller mugg renere og la renere sitte for et sekund å drepe muggsoppsporer. Centers for Disease Control anbefaler skrubbing grove overflater (som teksturerte vegger) med en stiv børste. Etter renere sitter på formen i et minutt, må du tørke det bort med en svamp. Dersom mold alt kommer av, tørke av overflødig renere med en fuktig svamp. Hvis den ikke alt kommer av middelet igjen.

Renere Forholdsregler


Bleach har sterke røyk. Bruk den i et godt ventilert område og åpne vinduer og dører når du rengjør mold på innervegger. Mange mold rengjørings også inneholde kjemikalier som kan skade huden og øynene. Centers for Disease Control anbefaler iført gummihansker og vernebriller ved rengjøring mold. Det er også en god idé å ha gamle klær i tilfelle klærne blir blekemiddel flekker under rengjøringen.

Wall fjerning


Environmental Protection Agency forklarer at gips med åpenbare hevelse fra mugg eller med mugg fanget under maling må kanskje skiftes ut i stedet for bare rengjøres. Rengjøringsmidler kan ikke være i stand til å suge inn i gips og drepe alle de muggsporer, så mold vil vokse tilbake.

Forebygging


Mold kan gå tilbake til vegger, selv etter rengjøring hvis sporer er igjen på noen nærliggende overflater. Environmental Protection Agency anbefaler å kaste bort noen ikke-verdifulle papir og stoff elementer som har mugg på dem, slik at sporene ikke sprer igjen i hele bygningen. Forhindre mugg fra å returnere etter opprydding ved å fjerne kilder til ekstra fuktighet, som lekker rør eller vinduer i nærheten av veggen, som anbefalt av Environmental Protection Agency. Hold rom godt ventilerte og bruke luftkondisjoneringsanlegg eller avfuktere i svært fuktige rom.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler