Slik installerer en Wall Register Into en Heat Duct


Slik installerer en Wall Register Into en Heat Duct

Vegg registre installert i en varmekanal kan avlede varm luft til områder som trenger ekstra luftstrømmen. Tilsetning av et register i nærheten av luftbehandleren reduserer lufttrykket i kanalene, noe som reduserer muligheten for kanal lekkasjer. Registrere griller med buede kniver og utvidede dempere redusere luftstrømmen støy og diffuse luft bedre enn innfelt registre. En vegg register og et gulv register ser identiske med unntak av de to skruehullene på siden av veggen register som holder den på plass.

Bruksanvisning


•  Mål spjeldet størrelsen på veggen registeret. Spjeldet strekker seg ut fra baksiden av registeret og begrenser luftstrømmen gjennom registeret.

•  Tegn spjeldet åpning på kanalen med en markør ved hjelp støtdemper målinger som en guide. Avstanden fra kanten av kanalen til spjeldet åpningen må være lik eller overstige en halvdel inches å holde registeret flens inne i kanalen. Flensen område, finnes i registeret ansikt, fungerer som trim og har minst to skruehull.

•  Plasser skarpe hjørnet av en flat skrutrekker 1/2 tommers inne spjeldet åpning trukket på kanalen. Streik skrutrekkeren med en hammer før skrutrekker åpner en 1-tommers-spor i kanalen. Sporet må holde seg innenfor spjeldet området.

•  Legg bladene på et sett av tinn klipp i sporet opprettet i kanalen. Skjær fra sporet til markør linje. Skjær ut spjeldet åpning langs iletau med tinn klipp. For å gjøre ryddearbeidet etter den første svingen, dra på frifot metallplater med hånden.

•  Skyv register demper inn i hullet til registeret flens går i flukt mot kanalen. Dersom spjeldet ikke passer, trim etter behov.

•  Place en torpedo nivå på toppen av registrene flens og justere registeret inntil dens nivå.

•  Skru register på plass med en drill. Bruk skruene som følger med registeret. Skruene gå gjennom hullene på sidene av registeret og trenge inn i kanalen.

Tips og advarsler


  • For å unngå skarpe kanter når kutte metall, ikke helt lukke bladene av tinn klipp. I stedet åpner dem når de har nådd 3/4 lukket stilling. Opprettholde bladet kontakt ved å skyve tinn klipp frem under åpning av bladene.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler