Hvordan bli kvitt mugg


Grønn mugg er en alvorlig tilstand som oppstår i kalde, våte eller fuktige områder inne en hjem. Det er vanligvis funnet i kjellere og crawlspaces samt loft og hvor som helst med et høyt fuktighetsnivå. Hvis situasjonen ikke er rettet, kan formen spre seg til andre områder av huset og forårsake helseproblemer. Heldigvis dette problemet kan bli løst med noen få produkter tilgjengelig fra Oppussing butikker.

Bruksanvisning


•  Spray området ned med et soppmiddel som GreenCure. Disse soppmidler kommer i en sprayflaske, som er lett å bruke. Bare spray det på det området der du ser grønn mugg og la sitte i 15 til 20 minutter. Skyll av den soppdreper og la området lufttørke.

•  Vask området der formen befinner seg, ved hjelp av en kopp desinfiserende såpe blandet med 1 liter varmt vann og en skurebørste. Fungicidet dreper mugg, men du fortsatt trenger å rense bort noen tegn til mugg. Skrubb alle spor av mugg av området og deretter skylle av såpe.

•  Påfør et desinfeksjonsmiddel til området for å hindre mugg fra å returnere. En enkel desinfeksjonsmiddel er ½ kopp blekemiddel blandet med en gallon av varmt vann. Bruk denne blandingen til området og la sitte i minst 15 minutter før du skyller med rent vann.

•  Fjern fuktighet i området, som forårsaket mold. Plassere en avfukter i rommet, og også bruke en elektrisk vifte nær den opprinnelige flekk av formen, regi viften direkte på flekken. La området tørke ut i minst en dag og la luftavfukteren kjører for 2 til 3 dager. Dette reduserer sjansene for formen tilbake.

•  Støvsug overflødig vann med en veterinær støvsuger. Dette vil fjerne alle spor av formen igjen, så vel som vann. En tørr vakuum kan faktisk slippe muggsporer etterlatt og sende dem tilbake i luften.

Tips og advarsler


  • Ring en mold spesialist hvis du er usikker på om fargen på mold. Black mold er svært farlig, og bør fjernes av en profesjonell.
  • Bruk alltid gummihansker når du arbeider rundt mold. Du trenger for å beskytte huden din fra å komme i direkte kontakt med muggsporer.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler