Hvordan Resurface Betong Rundt Pools


Når det kommer til området rundt bassenget, vil du det skal se ryddig og rent. Men din betong basseng og en terrasse kan forringes over tid for en rekke årsaker, slik at du med sprekker og misfarging. Du kan enkelt gjøre hele området ser feilfri ved resurfacing det med ny betong. Dette er definitivt et gjennomførbart gjør-det-selv-prosjekt som vil spare deg for kostnadene ved å ansette en profesjonell.

Bruksanvisning


•  Sweep betongoverflaten for å fjerne skitt og rusk. Fjern eventuelle biter av løs betong og kaste dem bort. Løse biter vil komme i veien for en ren resurfacing prosjekt. Vask av overflaten med en blanding av isopropanol og vann til å løfte noen flekker, olje og misfarging. Skyv væske over overflaten med en kost til å jobbe det inn i betongen.

•  Fukt hele betongoverflaten. Dette vil gi ny betong å binde lettere til eksisterende betong.

•  Squirt epoxy filler inn i hver sprekk for å lage en glatt, selv ferdig en gang dukket. For større sprekker, bruke sementblanding og en sparkel.

•  Kombiner tre deler sand og en del Portland-sement i en bøtte. Blande den med nok vann til å gi den konsistensen av mørtel, som er sterk nok til å holde klossene eller andre betonggjenstander sammen.

•  Bruk av blandingen til den eksisterende betongoverflaten i små seksjoner. Arbeide seksjon for seksjon vil tillate deg å glatte og jevne ut som du går. Når du kommer til kantene av bassenget, kan du bruke sparkel til avrunder kanten slik at betongen ikke bare stivne i en skarp, overhengende plate av betong.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler