Avl Hybrid Calla Lilies


Avl Hybrid Calla Lilies

Calla liljer er høye, rørformede blomster som blomstrer i rosa, lilla, gult, rødt og hvitt. Dette er ikke sant liljer, men vokse fra flerårig pærer mye som de vanlige planter, og kommer tilbake år etter år med riktig pleie. Calla liljer blomstrer om våren til sommeren, og er relativt enkle å pollinere og "rase", hvis gartnere er forsiktig og observant. Krysspollinerer callas å skape hybrider ved å plante forskjellige varianter tett sammen, eller gjennom hånd pollinering.

Bruksanvisning


•  Plant Calla liljer i våren eller høsten, i områder som får full sol og rask drenering. Endre jord i blomsterbedet til en dybde på 6 inches med en tomme av rask drenering jord og to inches av organisk kompost. Denne blandingen gir callas den drenering og ernæring de trenger for å vokse og blomstre.

•  Plant flere varianter av calla lilje pærer i samme seng å oppmuntre krysspollinering og hybridisering gjennom naturlig måte. Plante hver pærer på en dybde lik pære lengde, med den spisse enden opp, og gi hver pære seks inches av plass. Pakke jord over løkene og vann hver pære med 4 til 6 inches av vann for å hjelpe det avgjøre. Vanne pærer med to inches av vann i uken.

•  La vind og insekter for å pollinere callas når de blomstrer, eller supplere naturlig pollinering med hånden pollinering. Velg callas å avle, og samle pollen på en Q-tip fra første blomst. Gni Q-tip forsiktig over blomstens pollenbærere for å samle pollen.

•  Ta Q-tip til en blomst fra en annen plante og gni ende over anleggets stigma - lengste, tykkeste stilken - å overføre pollen og gjødsle blomsten. Gjenta denne prosessen med alle blomstene for å oppmuntre til mangfold og antall frø.

•  Samle calla frø eller pærer, når blomstene begynner å henge. Disse frøene vil være runde pods og bør være lys grønn i fargen. Dyrke disse frøene til å vokse dine hybrid Callas.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler