Hvordan kan Ammoniakk Hjelp en Slow Drain i vasken?


Hvordan kan Ammoniakk Hjelp en Slow Drain i vasken?

Ammoniakk er en kjemisk består av en del nitrogen og tre deler hydrogen. Fordi ammoniakk kan endre til en emulsjon som kan endre fett partikler i væske, er det en god renere for å fjerne fett, olje og fett fra klær eller harde overflater. Ammoniakk vil også fjerne fett buildup fra avløpsrør, hjelpe sakte kjører avløp ved å bryte opp crusty rester fra sidene av innvendige rør så det kan skylles bort.

Opprinnelsen til Ammoniakk


Basen ingrediens for ammoniakk kan oppnås fra kull i en destruktiv destillasjon prosess som skaper ammoniakalsk lut. Denne samme ingrediens kan finnes i andre nitrogenholdig organisk materiale som bein, klover og horn av dyr.

History of Ammoniakk


John Priestley er kreditert med å oppdage ammoniakk i 1775 da han varmet ammoniumklorid med lesket kalk. Han bemerket hans nye funn som alkalisk luft. I 1785, var Comte Claude-Louis Berthollet stand til å bevise sammensetningen av denne nye kjemiske, døpe det ammoniakk.

Ammoniakk som Nitrogen


I tillegg til evnen til å nedbryte olje og fett avleiringer når de eksponeres for vann, ammoniakk er en verdifull kilde til nitrogen i plantemateriale. Ifølge RM Technologies, er nesten 80 prosent av all ammoniakk produsert i USA brukes til gjødsel. Ammoniakk omdannes til nitrat som det kommer jord og blander seg med jordsmonnets bakterier.

Annen bruk av ammoniakk


Salpetersyre laget av ammoniakk inngår i plast, fargestoffer, syntetiske tekstiler, vitaminer og kosmetikk. Avløps- og vannbehandlingsanlegg bruker ammoniakk som pH kontroll for å regenerere anionbytterharpikser sammen med klor som en oksygen forsterker. Svekkede ammoniakkløsninger er laget og brukt som vaskemidler og vaskemidler.

Formel for ammoniakk


Formel NH4 + representerer formelen for ammoniumioner som kan endre frem og tilbake mellom atomene i vann. Et ion er en gruppe av atomer som kan skaffe elektriske ladninger ved å legge til eller trekke flere elektroner. Fleksibiliteten av ammoniakk, kombinert med andre ingredienser, kan lage andre ammoniakkbaserte kjemikalier slik som ammoniumsulfat, ammoniumklorid og ammoniumnitrat.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler