Slik installerer du en 110-volts 20-Amp Circuit Breaker


Slik installerer du en 110-volts 20-Amp Circuit Breaker

En 20-amp bryter krever en wire som er større enn den normale 15 amp strømbryter tråd som anvendes i de fleste hus. For en 20-ampere sikring, bruker No.12 AWG eller større. De er vanligvis litt større i diameter enn den No.14 AWG ledning. Den 20-amp effektbryter kan tjene opp til 2400 watt. Det er flott for små til mellomstore air condition enheter eller elektriske varmeovner. No.10 AWG er sterkt anbefalt, men ikke påkrevd.

Bruksanvisning


•  Slå av strømmen til hovedbryter.

•  Åpne servicepanelet dør, så sjekk panelet for en tom plass for å installere den nye 20-ampere sikring. Skillebryteren skal være av type og størrelse anbefalt av servicepanelet produsenten. Ikke alle effektbrytere passer i alle paneler. Hvis du er usikker på hva slags å kjøpe, døyt ned navnet og størrelsen på et eksisterende breaker og kjøpe samme type. Den eneste forskjell i den nye bryter er at det vil bli vurdert for 20 ampere.

•  Merk av tomrommet du fant på tjenesten luken med en markør. Fjern skruene som holder servicepanelet. Det er vanligvis fire skruer, en i hvert hjørne. Skruene holder luken og dør alle sammen.

•  Finn en tom terminal skruen på nøytral bar. Stripe om en 1/8 av en tomme av isolasjon av den hvite ledningen og sett ledningen i terminalen. Stramme skruen og trekk forsiktig på ledningen for å sørge for at det er koselig.

•  Sett inn den sorte ledningen inn i terminalen skruen på effektbryter. Stripe ca 1/2 en tomme av isolasjon av ledningen og sette ledningen inn i terminalen skruen på breaker. Stramme skruen og trekk forsiktig på den sorte ledningen for å kontrollere at den er festet til bryteren.

•  Sett bryter inn i den varme bar. Juster breaker til tomt sted på servicepanelet. Hold breaker i en 45-graders vinkel og sette bryteren inn i den lille sikkerhet nisje. Før sikrings tilbake til den er festet til "hot" buss bar. Den varm buss bar har et lite stykke metall som passer i en åpning på skillebryteren. Justere åpningen nøyaktig med varm buss bar metall stykke, deretter trykk bestemt til det er perfekt på plass.

•  Sett den grønne ledningen i bakken bar. Jording av kretsen er meget viktig i tilfelle av en elektrisk feil. Finn en tom terminal skrue på bakken bar, setter den grønne ledningen inn i det, stram skruen. Sørg for å holde alle ledningene ryddig på innsiden av panelet.

•  Fjern bryter metalldekselet på coveret servicepanelet. Hver bryter har en liten cover ligge horisontalt på panelets innvendige dekselet. Dette dekselet bør fjernes før dekselet servicepanelet er reinstallert.

•  Sett dekselet panelet tilbake på plass, og fest hjørneskruene. Slå strømbryteren på å teste den nye 20-amp effektbryter.

Tips og advarsler


  • Slå av elektrisk kraft er det svært viktig steg for din sikkerhet. Arbeider på en live tjeneste panel utsetter deg for fare for alvorlig personskade.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler