Slik fjerner maling fra en Cement Block Wall


Slik fjerner maling fra en Cement Block Wall

En forsiktig tilnærming normalt må tas for å fjerne maling fra de fleste objekter, men å vaske det av av utendørs overflater åpner for mer effektive metoder. Sement murvegger, for eksempel, er i liten eller ingen risiko for å bli skadet under prosessen. Høytrykksvask er den mest effektive måten å fjerne maling fra slike harde overflater. Det eliminerer behovet for å skrape, anvende farlige kjemikalier, eller bruke andre kjedelige håndverktøy for å fjerne lag av maling. Best av alt, vil sementveggen bli restaurert til sin nakne tilstand med stor letthet.

Bruksanvisning


•  Rydd området rundt sementblokk veggen hvis du ikke ønsker nærliggende objekter å bli våt. Drapere en vanntett lerret eller plastfolie løpet urokkelige overflater.

•  Følg instruksjonene på høytrykksvaskeren til for å fylle tanken med kaldt vann. Feste en 25-tommers munnstykket til sprøytestav.

•  Juster sprøytemønsteret på tryllestaven til en middels innstilling til å begynne. Ta på vernebriller før du fortsetter.

•  Rett tryllestaven på sement vegg, stående minst en armlengdes avstand bort fra målet. Klemme på avtrekkeren og spray maling fra topp til bunn for best dekning; arbeide på en overkommelig område av veggen i en tid før malingen er vasket av.

•  Gradvis øke vanntrykket for å sikre en grundig rengjøring. La veggen lufttørke over 24 timer før ommaling sementen.

Tips og advarsler


  • Arbeid med en høytrykksvasker enn kan projisere på minst 1500 pounds per kvadrattomme. Se til din lokale jernvarehandel eller hjemme forbedring forhandleren for enheter som er tilgjengelige for leie eller kjøp.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler