Hvordan organisere Long Term Food Storage Containers


Hvordan organisere Long Term Food Storage Containers

Å ha langsiktig oppbevaring av mat er en måte å sikre at maten vil være tilgjengelig for din familie i tider med nød, eller bare holde stifte varer på hånden og organisere bulk shopping kjøp, selv om lagring av alle som mat kan være tungvint og vanskelig. Organisere dine langsiktige mat lagring beholdere kan hjelpe deg tilgang til det du trenger, når du trenger det, holde styr på rotasjonsplaner, og gi optimal holdbarhet på matvarer. Enten du bor i en 5000 kvadratmeter hus eller en leilighet, det er en måte å organisere dine langsiktige mat lagring beholdere for å optimalisere plass og tilgjengelighet.

Bruksanvisning


•  Påfør en etikett til hver container som tydelig viser utløpsdatoen skrevet på permanent markør. Dine beholdere kan variere fra kaffe-can store containere, mindre bokser og plast / folieposer eller bokser. Matvarer ikke i en produsentens container eller ikke i den originale emballasjen er spesielt viktig å merke.

•  Ta lager av alle elementene du har som du bruker etikettene. Skriv ned i en notatbok eller Ledger hva hvert element er, utløpsdatoen, og hvor mange du har. Det kan også være nyttig å merke seg størrelsen og / eller container stil det er.

•  Del dine langsiktige mat lagring elementer basert på mat gruppe eller kategori. Noen eksempler som kan fungere for du baker behov - mel, sukker, salt og gjær - frukt, grønnsaker, kjøtt, bønner og ris.

•  Når du har separert oppbevaring av mat inn i ulike grupper, lagre dem deretter. Hvis du har hylleplass, utnytte det ved å gruppere, og bestiller dem ved utløpsdato innenfor sin gruppe. Sett opp ditt lagringsområde i et tørt, helst mørkt, rom hvor temperaturen ikke svinge mye.

•  Hvis du har lite plass, det siste trinnet for å holde din langsiktige oppbevaring av mat organisert er å skape rom for å lagre dem. Noen gode alternativer er under senger, bak sofaer (mellom veggen og sofaen), i skap, i reserve skuffer, pantry, eller i garasjen. Det er mange måter å passe langsiktig oppbevaring av mat inn i ditt liv og hjem. Unngå lagring av mat direkte på gulvet, råder University of Georgia Cooperative Extension, som metallbeholdere kan ruste lettere og andre beholdere er lettere tilgjengelig for insekter.

•  Legg hvor elementet lagres på din bærbare eller hovedbok så det er ingen overraskelser når du trenger å finne visse elementer.

Tips og advarsler


  • Husk, optimale mat lagringstemperaturer variere fra 50 til 70 grader Fahrenheit. Alt over 70 grader for en lengre periode vil redusere holdbarheten på langsiktig oppbevaring av mat.
  • Rotere elementer, ved hjelp av de som utløper soonest først.
  • Forkaste ethvert element forbi sin utløpsdato eller som synes å ha bortskjemt, uansett utløpsdatoen.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler