Hvordan å rense en Alumium Cooking Pan


Din gryter og panner skap sannsynlig inneholder minst ett aluminium stekepanne. Aluminium er et populært valg i kokekar fordi det driver matlaging varmen jevnt langs overflaten av kjelen, noe som ofte resulterer i fremragende resultater. Som du bruker aluminium kokekar, ta vare for å unngå å skrape det med kjøkkenutstyr og bukker bunnen av kokekaret ved hjelp av høye temperaturer. Vask aluminium kokekar for hånd, fordi de høye vanntemperaturer og tørketemperatur på en oppvaskmaskin kan skade aluminiums gryter og panner.

Bruksanvisning


•  La aluminium kokekar avkjøles helt før vask. Dette vil hindre at kokekar fra fordreining over tid.

•  Fyll vasken med varmt vann og legge til flere generøse squirts av oppvaskmiddel i vannet. Swish vannet rundt med hendene for å aktivere boblene.

•  Plasser aluminium kokekar inn i såpevann og bruke parabolen klut til å vaske overflaten av kokekar. Bruk plastskuresvamp å løsne gjenstridige matrester, hvis det er nødvendig.

•  Skyll kokekar med varmt vann og tørk kokekar med kjøkkenhåndkle.

•  Fjern sta mat ved å plassere fire kopper vann i pannen. Legg 2 ss. av kremen av tartar og 2 ss. hvit eddik i vann og røre ingrediensene. Putre ingrediensene på komfyren toppen i ca 10 minutter. Hell ut blandingen og la kjelen avkjøles. Vask kokekar følgende trinn 2 til 4.

•  Lag en pasta av like deler natron og vann for å fjerne flekker på utsiden av aluminium. Arbeid pastaen i pannen og skyll med varmt vann.

•  Fjern flekker fra syrlig mat ved soaking aluminium kokekar i en blanding av 1 ts. hvit eddik til 8 oz. vann. Gjør nok av denne løsningen for å fylle aluminium kokekar så flekker er under løsningen. Kok opp blandingen til en byll i to minutter. Hell ut blandingen og skyll aluminium kokekar med kaldt vann.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler