Hvordan dyrke planter om Cheese Cloth


Voksende planter innendørs er en populær jakt, men det er vanligvis gjort i planting potter med jord, gjødsel og andre tradisjonelle planteomsorgs metoder. Men å spire små planter som linfrø, hvetegress og lignende anlegg, trenger du bare cheesecloth og en flat plass hvor du kan lagre den. Kluten vil beholde fuktighet mens drenering overflødig vann, stopper frøene fra å drukne eller bli overveldet.

Bruksanvisning


•  Sug din cheesecloth i romtemperert vann og deretter presse den ut slik at det er fuktig, men ikke dryppende våt. Spre klut flatt på et flatt underlag; det kan være lurt å sette den på papirhåndklær eller en stekeplate slik at den ikke fukte overflaten nedenfor.

•  Spre 1 til 2 ts. av frø over overflaten av osteklede. Antall frø å bruke, avhenger av størrelsen på frøene for anlegget ditt. Det må være minst 1/8 tomme av plass mellom alle frø, ellers risikerer du frøene vokser mugg.

•  Oppbevar cheesecloth i et svakt opplyst rom eller dekke frøene med et håndkle for å blokkere ut sterkt lys. Hold frøene rundt romtemperatur, mellom 60 og 70 grader Fahrenheit, for å oppmuntre til spiring. Høy lys eller varme vil koke frøene og stoppe dem fra å spire.

•  Fukt osteklede som er nødvendig i løpet av vekstperioden for å sikre at den er tilstrekkelig fuktig til enhver tid. Tiden før innhøstingen varierer fra anlegget.

Tips og advarsler


  • Denne grunnleggende form av økende verk for raske spirende frøene som urter, men vil ikke støtte fulle planter eller grønnsaker.
  • Husk at spirende Tiden varierer etter anlegget, fra noen dager til noen måneder.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler