Hva kan fjerne blekkflekker fra gulv?


Hva kan fjerne blekkflekker fra gulv?

Når våte blekk søl eller kule blekk markerer oppstå på gulv, flekker skiller seg ut som en grell sjømerke. Flytende av vått blekk gjør at flekken for å gjennomsyre teppe og selv tre eller vinyl gulv, noe som gjør det vanskelig å fjerne med vanlig tørke. Den våte blekk eller penn blekk krever en syrlig komponent for å oppløse de glorete flekker.

Teppe


Når blekket søl på teppet, fibrene drikke i fluidet, absorberende det raskt. Den første handlingsplanen er å utslette flekken uten å gni det dypere inn i teppet. Blot med hvite papirhåndklær, forsiktig dabbing på flekken. Etter blekk stopper overføring til papirhåndklær, hell rubbing alkohol på en ren papirhåndkle og begynne dabbing det på den gjenværende blekk. Skyll området med våte kluter etter fjerning alt blekket, og tørke teppet ved å skyve rene håndklær inn i den våte området.

Tregulv


Hvis blekk har holdt på tregulv for en periode, kan det ha jobbet gjennom finish. Tørk av blekk fra tregulv med tørkepapir. Fukt en nylon scrubber med white spirit og forsiktig skrubbe eventuelle gjenværende blekk som har absorbert inn i treet. Etter fjerning av blekk flekken, tørk av mineral brennevin fra tre med en fuktig klut og tørk av med en ren klut. Spray en tre finish over det berørte området for å gjenopprette glans og beskyttelse til gulvet. Tørk overflødig treutførelse fra gulvet med en ren klut.

Vinyl Gulv


Fjerne blekk fra vinylbelegg med en våt klut. Hvis blekk har trengt inn i vinyl, bruker 1 ts. av terpentin på en klut for å rengjøre den fra gulvet. For vanskelige blekkflekker, gni forsiktig på flekken med en nylon scrubber fuktet med terpentin for å løsne den fra vinyl. Rengjør gulvet med såpe og vann etter fjerning av blekk.

Advarsler


Blekk kan bli en permanent flekk på alle typer gulv hvis venstre for lenge, så fjerne den så raskt som mulig. Les gulvet produsentens instruksjoner om hva slags rengjøringsmidler til bruk for blekk flekker som visse kjemikalier kan skade gulv som parkett. Bruk riktige rengjøringsmidler for hver etasje type for å fjerne vanskelige blekkflekker.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler