Hvordan bytter jeg en Hayward Spa Face Plate?


Hvordan bytter jeg en Hayward Spa Face Plate?

Spa-systemer opererer på en lignende måte til svømmebassenger. En pumpe og motor føre vannet til å sirkulere gjennom systemet, hvor det blir filtrert og returnert. Spas huse en liten skimmer, vanligvis installert i spa kroppen, som inneholder kurven brukes til å filtrere vannet. Frontplaten på Hayward skimmer holder skimmer løsner fra spa. Ansiktet plate rommer også en pakning på plass som hindrer vann danner lekker inn i det indre av spa.

Bruksanvisning


•  Senk vannivået i boblebadet til et punkt like under bunnen av skimmer. De fleste spas er bygget med en dreneringsventil installert på utsiden av spa for lettere drenering.

•  Skru ut de fire små skruer plassert på hjørnene av frontplaten. Fjern skruene og trekk deretter ansiktet plate og pakning bort fra resten av skimmer. Hvis ansiktet plate ikke lar seg fjerne lett bruke en flat skrutrekker til å lirke ansiktet plate løs.

•  Sett den gamle pakningen eller en erstatning pakning på baksiden av den nye ansikt plate. Sikre skruehullene på pakningen samsvarer med de som er på frontplaten.

•  Trykk på frontplaten pakning-siden først til resten av skimmeren. Holde ansiktet plate og pakning skruehullene på linje med de i skimmer kroppen. Sett hver skrue inn i et hull og stramme dem med en skrutrekker. Returnere spa vannlinje til forrige nivå.

Tips og advarsler


  • Riktig opprettholde vannkjemien i ditt spa for å forhindre svekkelse av ansiktet plate forårsaket av høye eller lave kjemiske nivåer.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler