Bugs spiser lite hull i alle bladene på My Weeping Cherry Tree


Bugs spiser lite hull i alle bladene på My Weeping Cherry Tree

Gråtende kirsebærtrær er vakre trær som gir frodig grønn vegetasjon i sommer, vakre blomster om våren og fargerike blader i høst. Å ha en av disse trærne i landskaps gir plassen et samlingspunkt, men du må være årvåken om å beskytte dem fra sykdommer og sultne insekter.

Bladlus


Bladlus er et problem for mange typer trær, inkludert den gråtende kirsebærtre. Bladlus spiser bladene og sette en klebrig stoff på treet. Denne "honningdugg" tiltrekker seg maur. Bladlus vanligvis forlater innen midten av sommeren, men skaden er gjort for året. Hvis du legger merke til den klissete og maur i tid, kan en grunnleggende insektmiddel sprayes for å fjerne problemet.

Japanske Biller


Japansk biller kommer i hopetall, og vil spise hull i treet blader. Å bli kvitt disse feilene er et ork og vanligvis krever et sterkere middel mot skadedyr som Sevin Dust å holde dem ut av bladene. Påfør rikelig på treet, og pass på å belegge undersiden samt toppen av blader og på nytt når den vasker seg. Japansk biller starter som grubs, mest sannsynlig i hagen din, så hvis du behandler tunet før de fullt utviklet, kan du unngå problemet.

Bag Worms


Bag ormer er utbredt i kirsebærtrær av alle typer inkludert gråtende kirsebær. Dette er den mest åpenbare å se og fjerne før de gjør skade hvis du betaler oppmerksomhet. De klekkes i et webbing som beskytter dem for en stund. Når de bryte fri fra webbing, begynner de å spise bladene, forlater hull bak. Du kan bruke et tre trimmer å kutte poser ut av treet før de får løs.

Forebygging


Det er ikke mye du kan gjøre for å holde gråtende kirsebær fri for bugs, men det er et par ting du kan gjøre for å hjelpe. Trimme grener når de begynner å bli lang og henge ned til bakken. Dette vil holde bugs fra å marsjere rett opp lem. Vann treet når det er nødvendig for å bidra til å holde det sunt, og beskjære ut døde eller krysser lemmer også.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler