Hvordan få Gel Pen Ink Ut av hvitvaskede Klær


Det er opprørende å finne en blekkflekker på klærne. Gel penn blekk flekker er enda verre fordi gel blekk, et syntetisk blekk pigment suspendert i en vannbasert gel, er laget for å være enda mer varig enn andre typer blekk. Det er best å behandle en gel penn flekken så snart som mulig. Test alltid de ulike elementene du bruke til å fjerne flekker på et lite synlig område av klær for å sørge for at det ikke vil misfarge stoffet.

Bruksanvisning


•  Bløtlegg flekken i kaldt vann i 10 til 15 minutter. Forsiktig blot flekken med papirhåndklær.

•  Sett klær på et bord og sandwich de fargede området av stoff mellom flere papirhåndklær. Plassere noe tungt på toppen for å tynge det fargede området og la det sitte i ca fem minutter.

•  Spray flekken sjenerøst med en alkoholbasert hårspray. Den hårspray vil bryte opp og løsne pigment. Forsiktig blot flekken med papirhåndklær. Sandwich de fargede området av stoff mellom friske tørkepapir og tynge de fargede området i fem minutter til. Skyll med kaldt vann og gjenta om nødvendig.

•  Undersøk de fargede området for å se om noen svake spor av blekk som er igjen. I så fall blande like deler av ammoniakk, vann og pulverisert vaskemiddel for å lage en pasta. Forsiktig jobbe området ved hjelp av en tannbørste. Hvis flekken er helt borte, kan du hoppe over neste trinn.

•  Spray igjen med hårspray og bruke en kommersiell flekkfjerner som OxiClean, Zep eller Amodex. Følg produsentens instruksjoner for søknadsprosedyrer.

•  Skyll grundig med varmt vann når flekken er borte.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler